Sport | Kosárlabda

10 darab

Kosárlabda →

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

2017. november 24.

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

Kosárlabda →

Aranyat hoztak a kosaras srácok

2016. november 30.

November végén került sor a IV. korcsoport számára megrendezett Kerületi Kosárlabda Bajnokságra. A mérkőzéseknek a Hild József Általános Iskola adott otthont.

Kosárlabda →

Kerületi kosárlabda bajnokság

2011. november 28.

Beszámoló a 7-8. évfolyam számára meghirdetett kosárlabda bajnokságról, amelyre iskolánk egy lány és egy fiú csapattal nevezett. Mindkét csapat I. helyezést ért el.

Kosárlabda →

A címvédő sem állta utunkat – bajnoki döntőt játszik lány kosárlabdacsapatunk

2005. április 29.

Százszázalékos teljesítménnyel, a mezőny végigverésével jutott a budapesti középiskolai ifjúsági lány kosárlabda bajnokság fináléjába az Apáczai Csere János Gimnázium együttese. A Szemán Szilvia szakmai irányításával versenyző gárda hosszú évek óta áhította ezt a sikert.

Kosárlabda →

Megérkezett Soma…

2004. december 3.

A találkozó előtt csapatunk edzője aggódva számolgatta tanítványait: hosszú volt azoknak a játékosoknak a névsora, akik ezúttal sérülések miatt nem tudtak az API rendelkezésére állni. Az első percekben meglátszottak együttesünkön a bemelegítés viszontagságos körülményei, ennek ellenére kitűnő védekezésünknek köszönhetően az Óbudai Gimnázium játékosai nagyon keveset kísérletezhettek kosárra dobással.

Kosárlabda →

Come on Barbi!

2004. november 18.

A keservesen kiharcolt első győzelem után „hazai pályán”, Angyalföldön fogadtuk csoportunk „fekete lovát”, a Károlyi Mihály Gimnázium csapatát. Lányaink ezúttal nem bízták a véletlenre a meccs kimenetelét: már az első percekben agresszív letámadásokkal zökkentettük ki ellenfelünket abból a ritmusból, amit egyetlen pillanatra sem sikerült felvenniük a mérkőzés során.

Kosárlabda →

Győzelem az első meccsen – az utolsó pillanatban

2004. október 25.

Megkezdte menetelését az Apáczai lány kosárlabda csapata a budapesti középiskolák ifjúsági bajnokságában. Együttesünk ebben az évben két generáció keverékét jelenti: továbbra is jelen vannak a tavalyi idényben már húzóembernek számító legjobbak, mint Mandzák Adrienn, Gál Krisztina vagy Szelecsényi Anna, a „mag” pedig idén újabb tehetséges játékosokkal bővült, így abban reménykedhetünk, hogy az előző bajnoksághoz hasonlóan ezúttal is sikeresen szerepel az „API” más középiskolák legjobbjai ellen.

Kosárlabda →

Egy kosármeccs

2004. július 5.

A Széchenyi Gimnázium már hosszú évek óta ellenfele az Apáczainak. Csapatukhoz azonban nem fűződik túlságosan sok pozitív élményünk. Már az iskolájukba sem igen szeretünk bemenni, mindig úgy hívjuk: „a Kripta”.

Kosárlabda →

Az ész diadala

2004. január 12.

Bravúr kellett. Igen, bravúr, hiszen vendéglátónk eddigi százszázalékos teljesítménye sem a mieink sikerét vetítette előre.

Kosárlabda →

Egy fergeteges mérkőzés

2003. november 6.

Nusi, Nusi, Nu-si, Nu-si, N-u-s-i, N-u-s-i!!! Hallatszik a tornateremben. Az egész csapat áll a kispadon, és őrülten figyeli az éppen pályán lévő társakat. Nusi a büntetőnél, hopp, rádob… a labda bemegy! Éljen! Mindenki keze a levegőben, Nusit ünnepeljük. Egyenlítettünk, kapcsol mindenki hirtelen.

Aktuális események

2024. augusztus 27. –
   2024. augusztus 30.

Gólyatábor

2024. szeptember 2.
Tanévnyitás
Dress Code: Business Formal


Napló »


Kiállítások
   Mi mondtuk

A félelemtől remegve így szólt: nem félek…