Sport | Kosárlabda

Aranyat hoztak a kosaras srácok


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2016. november 30. | utolsó módosítás: 2016. november 30., 23:05
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

November végén került sor a IV. korcsoport számára megrendezett Kerületi Kosárlabda Bajnokságra. A mérkőzéseknek a Hild József Általános Iskola adott otthont. A főszervező Simon Péter testnevelő volt, aki egyébként az V. kerületi sportversenyek fő koordinátora.

Négy csapat mérhette össze tudását. A hazai Hild József Általános Iskola, a Váci utcai Ének–Zenei Általános Iskola, a Szent István Általános Iskola és az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium.

Fiainknak ez a verseny egyben egy főpróba is volt a jövő heti B33 Diákolimpiára. Az eredmény mindenképpen bíztató, ugyanis főlényes győzelmet arattunk mindhárom ellenfelünkkel szemben. Ugyan nem játszottunk hibátlanul, sőt voltak kifejezetten gyenge periódusok, amikor kapkodóvá és pontatlanná vált a játékunk, majd a védekezésünk esett szét, de óriási szívvel és hatalmas lelkesedéssel túllendültünk ezeken. Kiemelkedő teljesítményt Lakosa Áron nyújtott, aki a jó ritmusú egy-egy elleni játékával, sok értékes pontot szerzett.


Aranyat hoztak a kosaras srácok

Mivel ez a kis csapat csak most van kialakulóban, és egytől-egyik tehetséges fiatalból áll, úgy gondolom, okozhat még meglepetést.

A végeredmény:
I. ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium
II. Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola
III. Hild József Általános Iskola
IV. Szent István Általános Iskola

A csapat tagjai:
Biber Benedek, Csákay Botond, Lakosa Áron, Paróczi Márton, Pécs Tamás, Marczula Bálint, Szabó Bence


Aranyat hoztak a kosaras srácok

Illés Vanda

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

Búcsú Ákos és párjának sikere

2018. március 2-án és 3-án volt a jégtánc országos bajnokság az utánpótlás korosztálynak. Búcsú Ákos (8.C) és párja (Kedves Katica) most 5. alkalommal végeztek az első helyen.

Döntőben a sakkozó lányaink

Érseki Tamara, Vujosevic Eszter és Molnár Márta csapata a döntőben van.

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

Halloween Cup 2017 – nemzetközi jégtánc verseny

Búcsú Ákos (8.C, párja: Kedves Katica) a hétvégén megrendezett nemzetközi jégtánc versenyen kitűnően szerepeltek.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.