Mi | Jubileumi év

10 darab

Jubileumi év →

Apáczai Jubileumi Utcabál

2016. június 11.

Tegnap került megrendezésre, immár ötödik alkalommal az Apáczai Jubileumi Utcabál, amelyen számos program közül válogathattunk. Jó zárása volt ez a dolgos hétköznapoknak és az utolsó iskolai hétnek.

Jubileumi év →

Ilyen volt a Jubileumi Bál

2016. május 7.

2016. április 16-án este negyedik alkalommal rendezte meg iskolánk az évek óta nagy sikernek örvendő Támogatói Bált, idén az „Apáczai 60” programsorozat részeként. Az ELTE Természettudományi Karának fantasztikus gömbaulájában ünnepelhettek együtt a szülők, a tanárok és az öregdiákok.

Jubileumi év →

Ünnepi közgyűlés a Gólyavárban

2016. március 21.

Túl vagyunk az első napon az „Apáczai Napok” névre hallgató programsorozatban. Ez számomra mindenképpen új élmény volt, de szerintem azoknak is érdekes lehetett, akiknek nem ez volt az első. Számos érdekes előadást hallgathattunk meg, néhány zeneszámmal és videóval tűzdelve.

Jubileumi év →

Digitalizált filmjeink DVD-n

2006. április 4.

Filmjeink közül a legkorábbit 48 éve kezdtük forgatni, elérkezett az ideje, hogy megmentsük őket az utókornak, volt apáczaisoknak és fiaiknak, lányaiknak, unokáiknak.

Jubileumi év →

Az Öregdiák Farsangi Bálról

2006. február 27.

Beszámoló az Öregdiák Farsangi Bálról.

Jubileumi év →

Megnyitó ünnepség 2006. január 12-én

2006. február 21.

A Jubileumi Tanév eseménysorozatát 2006. január 12-én tartottuk az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola dísztermében. A program két egymástól elkülönülő részből állt. A műsor első felében az igazgatói köszöntő és Forró István tanár úr szavalata (Áprily Lajos: Tavasz a Házsongárdi temetőben c. verse) után volt és jelenlegi diákjaink részvételével irodalmi összeállítást láthattunk névadónk műveiből, illetve a róla írott Németh László-drámából. Az összeállítás Apáczai alakját, tudományos és pedagógiai munkásságát mutatta be.

Jubileumi év →

Jubileumi ünnepély 2006. január 12-én

2006. január 3.

2006. január 12-én, csütörtökön kerül sor a jubileumi év rendezvényeit megnyitó ünnepélyre, és ennek keretében az iskoláról készült film bemutatójára. Ez a nap – az eredeti elképzeléstől eltérően – tanítás nélküli munkanap lesz. Az ünnepély helyszíne a Radnóti Gimnázium Díszterme.

Jubileumi év →

Évkönyv és film az 50 éves jubileumra

2005. szeptember 20.

A cikket az írója kérésére eltávolítottuk.

Jubileumi év →

Apáczais Farsangi Bál

2005. szeptember 4.

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium alapításának 50. évfordulója alkalmából farsangi bálra hívjuk egykori diákjainkat, az egykori és a jelenlegi tanárokat, valamint partnereiket.

Jubileumi év →

Ötvenéves az Apáczai

2005. május 6.

Amint azt bizonyára tudjátok, az idei tanévben ünnepeljük iskolánk történetének ötvenedik tanévét. Az intézmény eleinte tizenkét évfolyammal, tehát általános és középiskolaként működött, majd 1970, a kollégium megalapítása után csak gimnáziumi osztályokat indítottak. 1994-ben indult az első hatévfolyamos osztály és a humán tagozat. Szeretnénk méltó módon ünnepelni a jubileumi tanévben, ezen dolgoztunk az elmúlt hónapok során.

Aktuális események

2024. augusztus 27. –
   2024. augusztus 30.

Gólyatábor

2024. szeptember 2.
Tanévnyitás
Dress Code: Business Formal


Napló »


Kiállítások
   Mi mondtuk

Bia! Teljesen jól érzi magát? Merthogy bedugta a fejét a padba.