Mi | Jubileumi év

Apáczais Farsangi Bál


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2005. szeptember 4. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium alapításának 50. évfordulója alkalmából farsangi bálra hívjuk egykori diákjainkat, az egykori és a jelenlegi tanárokat, valamint partnereiket.

A bál ideje: 2006. január 21. (szombat) 19 órától másnap hajnalig,
helye: BM Duna Palota összes terme (Bp. V. Zrínyi utca 5.)

A bál alkalmas lesz arra, hogy találkozzunk egymással, tanárainkkal, elegáns helyen, fehér asztalnál vacsorázzunk, kellemes zeneszó mellett beszélgessünk, táncoljunk, mulassunk.

A bált az „Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány” (közhasznú alapítvány!) szervezi, így aki eljön, az Alapítványt 10 ezer forinttal támogatja.

Mit kapunk a támogatásért?
elegáns, hangulatos helyszínt,
fogadó koktélt,
háromfogásos vacsorát,
indító italt (bor, sör, vagy üdítő),
az ATLANTIS együttes kitűnő zenéjét,
sztárvendéget,
kellemes hangulatot,
tombolát,
nosztalgiázó beszélgetéseket egykori tanárokkal, akiket vendégül látunk.
  (A többletfogyasztást ki-ki maga rendezi!)

A támogatásokból befolyt összeg és a kiadások különbsége az Alapítvány céljait szolgálja.

Határozzuk el, hogy a sok munka mellett szakítunk időt a kikapcsolódásra, különösen akkor, amikor alma materünk jubileuma évében színvonalas helyen, jó társaságban tehetjük ezt. Bizonyítsuk be, hogy élnek bennünk ifjúságunk legszebb éveinek emlékei, kötődünk az Apáczais Családhoz.

A hozzájárulások befizethetők, a Meghívók és az adóigazolások átvehetők a Gimnázium portáján tartózkodó szervezőtől 2005 december 5-16-ig, ill. 2006 január 3-13-ig minden munkanapon 16 és 20 óra között. Ekkor nyílik lehetőség a helyszínrajz alapján asztal kiválasztására is.

Amennyiben előzetes felhívásunk felkeltette érdeklődésedet, hívd fel az egykori társak, barátok figyelmét is a nem mindennapi apáczais eseményre.

Az Apáczai Gimnázium Igazgatósága, Tantestülete nevében partnerével együtt hív és vár minden egykori apáczais diákot sokak tanára, valamennyi öregdiák tisztelője és barátja:

dr. Pfeiffer Ádám
nyugállományú vezetőtanár, igazgató, az Apáczais Farsangi Bál főszervezője

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Pályázatot hirdet az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány

Az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány pályázatot hirdet az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumának közössége számára. A pályázat elsősorban a tanulmányok és a közösségi programok támogatására irányul, szociális problémákra nem kínál megoldást.

Az Apáczai Túrakör a fellegekben

Az idei és tavalyi téli túra néhány szóban és rengeteg sok képben.

7.D a kémialaborban

A téli szünet előtt a digitális 7.D osztály tanulói beszabadultak a kémialaborba.

A Föld himnusza

Iskolánk tanulóink számára pályázatot ír ki „A Föld himnusza” címmel egy dal megkomponálására. A benyújtott pályaművek közül a legjobbat gimnáziumunk tanáraiból álló bizottság fogja kiválasztani. A győztes pályázó díjazásban részesül.

Pályázatot hirdet az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány

Az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány pályázatot hirdet az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégiumának közössége számára. A pályázat elsősorban a tanulmányok és a közösségi programok támogatására irányul, szociális problémákra nem kínál megoldást.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.