Mi | Móka

11 darab

Móka →

Mi mondtuk XI.

2010. október 6.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „Akkor ne jelentkezz, ha az a válasz, hogy nem tudom!”, „Aki így csinálja, az pontot veszt, mert nem indokolt, aki meg így, az meg hülyén csinálja.” vagy „Névtábla ráér következő órán. Jobb, ha most nem tudom mindenkiről, hogy kicsoda…”.

Móka →

Mi mondtuk X.

2010. augusztus 23.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „És holnap tényleg tízre kell jönni, vagy csak álmodtam?”, „Egy szerencsétlen eset volt, mind a kettő tavaly történt.” vagy „Ez hogy függ ide?”.

Móka →

Mi mondtuk IX.

2010. április 23.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „A jóból is megárt a sok, hát még a rosszból.”, „Ha nagyágyút használunk, szétfröccsen a veréb.” vagy „Lehet bátran mondani, majd megbeszéljük, miért nem jó.”.

Móka →

Mi mondtuk VIII.

2010. március 7.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „Ha Remus lett volna az első király, akkor a város is Rema lenne!”, „Péter, inkább rám figyelj, ne a lányokra, ha fura is…” vagy „Ő az, akit a legnagyobb katolikus költőnek tartunk. Méltán is, hiszen katolikus is volt és költő is.”.

Móka →

Mi mondtuk VII.

2010. január 26.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „Magyarul or in English?”, „Tanár: –Érdemes azt tudni, csak még nem tudják, illetve tudják, mert ismétlés…” vagy „Ez volt eddig a legkönnyebb… mármint a kettő közül.”.

Móka →

Mi mondtuk VI.

2010. január 22.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „A félelemtől remegve így szólt: nem félek…”, „A békák magasabbra emelték üvöltésüket, mert a Napot vezette a felesége.” vagy „A passzív mozgás például, ha a döglött macskát viszi a víz.”.

Móka →

Mi mondtuk V.

2010. január 11.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „Emlékezzünk olyan dolgokra, amik rég voltak, és nem emlékszünk rájuk!”, „Akinek nincs zöld könyve, az nyissa ki!” vagy „Bia! Teljesen jól érzi magát? Merthogy bedugta a fejét a padba.”.

Móka →

Mi mondtuk IV.

2010. január 5.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „Tegnap kicsit megfáztam, azóta kezd nincs lenni a hangom.”, „A száraz és a nedves között van a langyos.” vagy „Ha fel lennék öltözve, akkor is iszonyatosan felhívnám magamra a figyelmemet.”.

Móka →

Mi mondtuk III.

2009. december 19.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „Néz valaki rádiókabarét?”, „Úgy, hogy mindenki értse, de mégis egyszerű legyen.” vagy „Ezt a térképet már csak a lelke tartja.”.

Móka →

Mi mondtuk II.

2009. december 14.

Újabb gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „Közeljövőbeli holnap. Akarom mondani a következő holnap. Izé… holnapután.” vagy „Adritól megkérdeztem, hogy az az Adri-e, aki az Adri.”.

Móka →

Mi mondtuk I.

2009. december 8.

Egy rövid gyűjtés arról, mi mindent lehet az apáczaisoktól hallani. „A pólómon egy méhes mérgecske van. Ja, nem. Egy mérges méhecske.” vagy „Mondtam már, hogy rövidtül rossz a rohadttávú memóriám?”.

Aktuális események

2024. június 17. –
   2024. július 3.

Érettségi (közép szintű szóbelik)
Dress Code: Business Formal

2024. június 28.
Tanévzárás


Napló »


Kiállítások
   Mi mondtuk

T. Zeusz? Milyen T. Zeusz? Az Thézeus!