Nagyszünet | Továbbtanulás

Betekintés a polimertechnika tanszék kulisszái mögé

2023. március 9. | utolsó módosítás: 2023. március 9., 12:58

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Nagy szeretettel hívjuk a diákokat a Műegyetem Támogatói és Baráti Köre Egyesület programjára, melyet 2023. április 3-án tartunk a BME kampuszán.

Ez a rendkívüli előadás a Gépészmérnöki karral együttműködve, a Polimertechnika tanszék szervezésében valósul meg. Az ide érkező diákok egy exkluzív laborlátogatás részesei lehetnek, betekintést nyernek a polimertechnika tanszék kulisszái mögé.

A program reggel 9 órakor kezdődik Karsai Bélával, a Karsai-Holding tulajdonos-ügyvezetőjével, a Baráti Kör Egyesület tagjával, aki megosztja az érkező diákokkal a munkával és egyetemmel kapcsolatos személyes tapasztalatait. Betekintést nyerhetünk a napjainkban használt eszközök működésébe, felhasználási módjába. A program folytatásaként pedig az egyetemen dolgozó oktatók és doktorandusz hallgatók kalauzolják el a diákokat a polimertechnika laborok rejtelmeibe. A bemutatók kis csoportokban történnek, így mindenki alaposan megvizsgálhatja a kiállított eszközöket és gépeket. Kérdéseiket bártan feltehetik.

A férőhelyek számát a polimertechnika tanszék ötven főben határozta meg. Várjuk szeretettel a 10. és 11. évfolyamos diákok jelentkezését.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat legkésőbb 2023. március 13-án délig jelezzék felém.

A helyszín és egyéb részletek egyeztetése céljából ezután keresni fogom Önöket!


Betekintés a polimertechnika tanszék kulisszái mögé

Simonné Kádár Csenge
MTBK titkár
E-mail: simonne.kadar.csenge@bme.hu
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Újra személyes jelenléttel tart nyílt napot az ELTE Informatikai Kara

2023. október 25.

2023. október 27-én a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar hosszú idő után újra személyes jelenléttel tart nyílt napot.

Betekintés a polimertechnika tanszék kulisszái mögé

2023. március 9.

Nagy szeretettel hívjuk a diákokat a Műegyetem Támogatói és Baráti Köre Egyesület programjára, melyet 2023. április 3-án tartunk a BME kampuszán.

Vissza a természethez! – versíró pályázatot hirdet a Starbucks

2023. február 20.

Vissza a természethez! – mi jut eszedbe a természetről? Mondd el versben és oszd meg a nyilvánossággal!

Ugródeszka a csúcstechnológia világába – Online Nyílt Nap az ELTE Informatikai Karán

2023. január 16.

2023. január 20-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Online Nyílt Napot tart.

Szeretnél Amerika legjobb magániskoláinak egyikében tanulni?

2022. november 15.

Az ASSIST egy amerikai egyesült államokbeli székhelyű nonprofit szervezet, amely a tehetséges, több nyelvet beszélő diákoknak biztosít amerikai magániskolákba ösztöndíjat.