Nagyszünet | Továbbtanulás

Január 26.: Nyílt Nap az ELTE Informatika Karán

2024. január 23. | utolsó módosítás: 2024. január 23., 11:15

2024. január 26-án (péntek) a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Nyílt Napot tart.

A rendezvényen az érdeklődők hasznos információkhoz juthatnak az induló képzésekről, a felvételi követelményekről, a kollégiumi és ösztöndíj-, valamint a nemzetközi lehetőségekről. Ízelítőt kaphatnak a karon folyó kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységekről és az azokba való hallgatói bekapcsolódás módjairól, vezetett túra keretében még a kampuszt is bejárhatják.

Mesterséges intelligencia, adattudomány, algoritmusok, információs rendszerek, programozási nyelvek, szoftvertechnológia, médiainformatika, matematikai modellek, geoinformatika. Napjainkban mindent ezek mozgatnak, de azt kevesen tudják, hogy valójában milyen szoftverek és hogyan működtetik a gépeinket. A Nyílt Nap standjainál nemcsak azt mondják el, hogy mit tanulhatnak, hanem azt is, hogy mindezt mire tudják használni. Garantáltan meg fognak lepődni, milyen változatos területeken dolgoznak az informatikusok!

Időpont: 2024. január 26. (péntek) 8.00-13.00
Helyszín: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, Gömb Aula

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Részletes program, regisztráció »

A résztvevők között kisorsolnak egy E-TWOW Booster elektromos roller!

A HVG 2024-re vonatkozó felsőoktatási rangsora alapján megőrizte első helyét az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kara az ország informatikai képzései között a hallgatói kiválóság terén. Az informatikai terület igen népszerű a felvételizők körében, Karunk legsikeresebb képzési területén, a programtervező informatikus alapszakon az első helyes jelentkezések száma évről évre dinamikusan növekszik. A hallgatók számának emelkedése a minőség emelkedésével jár együtt, ezt legjobban az mutatja, hogy az ELTE IK-ra felvételt nyert hallgatók átlagpontszáma 452 pont.


Január 26.: Nyílt Nap az ELTE Informatika Karán

Horváth Judit
ELTE IK
E-mail: horvathjudit@inf.elte.hu
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

2024. április 18.

Az ELTE Informatikai Kar idén is színes programmal várja az informatika iránt érdeklődő középiskolás lányokat.

Generációk egymás közt – versíró pályázatot hirdet a Starbucks

2024. március 14.

Generációk egymás közt – mi jut eszedbe erről a témáról? Mondd el versben és oszd meg a nyilvánossággal!

Nyílt nap a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karán

2024. február 8.

2024. március 1-jén 14 órától ismét lehetősége nyílik a felsőbb éves diákoknak ellátogatni a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre egy különleges bemutatóra.

Január 26.: Nyílt Nap az ELTE Informatika Karán

2024. január 23.

2024. január 26-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Nyílt Napot tart.

Újra személyes jelenléttel tart nyílt napot az ELTE Informatikai Kara

2023. október 25.

2023. október 27-én a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar hosszú idő után újra személyes jelenléttel tart nyílt napot.