Nagyszünet | Receptek

Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel

(6 személyre)




A cikk linkje:
2010. december 22. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Könnyen és gyorsan elkészíthető halétel.

Hozzávalók

20 dkg füstölt lazac
1 marék friss korianderlevél
1 db zöldcitrom leve és lereszelt héja
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
őrölt fekete bors


Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel

Elkészítés

A lazacot vágjuk csíkokra egy olló vagy kés segítségével. Egy tálon rendezzük el. A citromlével öntözzük meg, a korianderleveleket és a citromhéjat szórjuk rá. Locsoljuk meg az olajjal is és borsozzuk meg. Maximum egy órára tegyük a hűtőbe, tálalás előtt egy fóliával letakarjuk.

Koppány Barbara




A legfrissebb cikkek a rovatban

Koltai Tamás kritikapályázat – A Színházi Kritikusok Céhe kritikapályázati felhívása

A színházi kritika utánpótlásának biztosítása céljából kétfordulós színikritika-pályázatot hirdetünk Koltai Tamás kritikapályázat néven, 75 éve született kollégánk emlékére és tiszteletére.

ELTEfeszt 2017

Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Trefort-kerti Campusa 2017. október 13-án átváltozik az interaktív pályaválasztó fesztivál idejére.

Átvétel az Apáczaiba más iskolából

Friss tájékoztató az átvétel feltételeiről.

Tudnivalók az emelt szintű dolgozatok megtekintéséről

Garam Ágnes tájékoztatóját olvashatjátok.

Tapasztald meg, mi várhat rád!

A Középiskolások Szabadegyeteme idén is megrendezésre kerül.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2017 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.