Nagyszünet | Receptek

Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel

(6 személyre)




A cikk linkje:
2010. december 22. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Könnyen és gyorsan elkészíthető halétel.

Hozzávalók

20 dkg füstölt lazac
1 marék friss korianderlevél
1 db zöldcitrom leve és lereszelt héja
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
őrölt fekete bors


Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel

Elkészítés

A lazacot vágjuk csíkokra egy olló vagy kés segítségével. Egy tálon rendezzük el. A citromlével öntözzük meg, a korianderleveleket és a citromhéjat szórjuk rá. Locsoljuk meg az olajjal is és borsozzuk meg. Maximum egy órára tegyük a hűtőbe, tálalás előtt egy fóliával letakarjuk.

Koppány Barbara




A legfrissebb cikkek a rovatban

Tudnivalók az emelt szintű dolgozatok megtekintéséről

Garam Ágnes tájékoztatóját olvashatjátok.

Tapasztald meg, mi várhat rád!

A Középiskolások Szabadegyeteme idén is megrendezésre kerül.

MCC 2.0: lehetőség közösségi szolgálat teljesítésére

Az MCC (Mathias Corvinus Collegium) tehetséggondozó szervezetnél már közösségi szolgálati órákat is tudtok szerezni, melyek most már kötelezőek az érettségihez.

ELTEfeszt – ELTE. Hozzád beszélünk

Az ELTE idén is megrendezi nagyszabású rendezvényét, az ELTEfeszt-et. Az eseményre 2016. október 14-én kerül sor.

A Te forradalmi titkos művészeted – szabadon

A Magyar Nemzeti Múzeum kreatív pályázatot hirdet „A Te forradalmi titkos művészeted – szabadon” címmel.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2017 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.