|
|
2010. december 22. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:35
Könnyen és gyorsan elkészíthető halétel.
20 dkg füstölt lazac
1 marék friss korianderlevél
1 db zöldcitrom leve és lereszelt héja
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
őrölt fekete bors
Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel
A lazacot vágjuk csíkokra egy olló vagy kés segítségével. Egy tálon rendezzük el. A citromlével öntözzük meg, a korianderleveleket és a citromhéjat szórjuk rá. Locsoljuk meg az olajjal is és borsozzuk meg. Maximum egy órára tegyük a hűtőbe, tálalás előtt egy fóliával letakarjuk.
2024. március 14.
Generációk egymás közt mi jut eszedbe erről a témáról? Mondd el versben és oszd meg a nyilvánossággal!
2024. február 8.
2024. március 1-jén 14 órától ismét lehetősége nyílik a felsőbb éves diákoknak ellátogatni a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre egy különleges bemutatóra.
2024. január 23.
2024. január 26-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Nyílt Napot tart.
2023. október 25.
2023. október 27-én a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar hosszú idő után újra személyes jelenléttel tart nyílt napot.
2023. március 9.
Nagy szeretettel hívjuk a diákokat a Műegyetem Támogatói és Baráti Köre Egyesület programjára, melyet 2023. április 3-án tartunk a BME kampuszán.