Nagyszünet | Továbbtanulás

Ebben az alrovatban 20 darab cikkünk van.

Továbbtanulás →

Várnak a Semmelweis Egyetem Fogorvos­tudományi Karának nyílt napjára

2019. szeptember 29.


Szeretettel látunk titeket 2019. október 4-én (péntek) a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának Oktatási Centrumában karunk nyílt napján.

Továbbtanulás →

Nyílt Nap az Építőmérnöki Karon

2018. október 28.


A BME Építőmérnöki Kara idén is szeretettel várja az érdeklődőket önálló Kari Nyílt Napjára 2018. november 10-én. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Továbbtanulás →

Nyílt Nap a BME-n

2017. november 15.


A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Nyílt Napján, melyet idén 2017. november 24-én (péntek) rendezünk, kiváló tájékozódási lehetőséget adunk a pályaválasztás előtt álló diákok számára, hiszen a Műegyetem képzéseinek teljes kínálata áttekinthető egy helyszínen, egyetlen nap alatt.

Továbbtanulás →

Nyílt Nap az Építőmérnöki Karon

2017. november 2.


A BME Építőmérnöki Kara szeretettel vár Benneteket a kari nyílt napra! A rendezvényen megismerhetitek az építőmérnöki szakma érdekességeit, szépségeit, és a Kar által biztosított lehetőségeket, hogy Ti is a szakma művelőivé válhassatok!

Továbbtanulás →

ELTEfeszt 2017

2017. október 9.


Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Trefort-kerti Campusa 2017. október 13-án átváltozik az interaktív pályaválasztó fesztivál idejére.

Továbbtanulás →

Tapasztald meg, mi várhat rád!

2017. március 28.


A Középiskolások Szabadegyeteme idén is megrendezésre kerül. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) egyetemisták által szervezett, hét napos non-profit pályaorientációs táborában a fiatalok betekintést nyerhetnek különböző tudományterületekbe, emellett sok izgalmas kalandban lesz részük csapat- és sportjátékok során.

Továbbtanulás →

ELTEfeszt – ELTE. Hozzád beszélünk

2016. október 8.


Az ELTE idén is megrendezi nagyszabású rendezvényét, az ELTEfeszt-et. Az eseményre 2016. október 14-én kerül sor.

Továbbtanulás →

ELTE TáTK felvételi tájékoztató az Apáczaiban

2015. december 2.


Az ELTE Társadalomtudományi Kar Alkalmazott közgazdaságtan szakjáról felvételi tájékoztatót tartanak az Apáczaiban.

Továbbtanulás →

Nyílt Nap az Építőmérnöki Karon

2015. október 24.


A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Nyílt Napjára várnak minden kedves érdeklődőt az Építőmérnöki Karon.

Továbbtanulás →

Nyílt napok az Eötvös Loránd Tudományegyetemen

2015. január 28.


A 2015. január 29-30. közötti nyílt napokon a jelentkezők megismerkedhetnek a karok képzési kínálatával, részt vehetnek mintaórákon és izgalmas előadásokon, illetve a karok vezetőivel, oktatóival és hallgatóival is találkozhatnak.

Továbbtanulás →

ELTEfeszt – minden, ami ELTE

2014. október 2.


2014. október 10-én újra színes forgataggá változik lágymányosi épületegyüttesünk, hiszen a nagy sikerre való tekintettel idén ősszel is megrendezzük az ELTEfeszt-et. Nem hagyományos nyílt napról van szó, hiszen látogatóinknak összetett és interaktív élményt szeretnénk nyújtani: az egész napos programon intézményünk nyolc kara, szakkollégiumaink, hallgatói önkormányzatunk, a Hallgatói Szolgáltató- és Karrierközpont, illetve egyetemünk civil csoportjai mutatják be egyetemünk színes közösségét, mindennapjait és az intézményünkben zajló tudományos munkát.

Továbbtanulás →

ELTEfeszt – minden, ami ELTE

2014. január 24.


Több mint kétszáz program, interaktív workshopok, színház és koncertek, civil szervezetek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái: az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lágymányosi Campusa 2014. február 1-jén színes forgataggá változik.

Továbbtanulás →

Szakmai Napok a BME-n

2013. október 15.


A Tehetségért Mozgalom BME Vegyészmérnöki Csoportja a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának támogatásával az idei évben is megrendezi a Szakmia Nap rendezvénysorozatát a középiskolás diákok részére.

Továbbtanulás →

Mathias Corvinus Collegium Középiskolás Program

2012. december 13.


A Mathias Corvinus Collegium középiskolásoknak szóló programja idén is számos érdekes szakmai és közösségépítő programot kínált középiskolás diákok számára.

Továbbtanulás →

Csak nyelvekből és informatikából lehet majd előrehozott érettségit tenni

2012. június 14.


A napokban a sajtóban napvilágot látott hírek szerint megszűnik az előrehozott érettségi. Ennek jártunk utána.

Továbbtanulás →

Eötvös Természettudományos Tábor

2012. június 5.


Az ELTE Eötvös József Collegiuma és az ELTE Természettudományi Kara ebben az évben először rendezi meg az Eötvös Természettudományos Tábort 2012. július 23. és 28. között Budapesten. A táborra mindazon diákok érdeklődésére számítunk, akikhez közel állnak a természettudományos tárgyak, illetve az informatika.

Továbbtanulás →

Az MTA MFA nyári iskolája

2012. május 22.


Az MTA Természettudományi Kutatóközpont Műszaki Fizikai és Anyagtudományi Intézete (MFA) ismét meghirdeti nagysikerű nyári iskoláját középiskolásoknak, a 2012. június 25-29 közötti hétre.

Továbbtanulás →

„Gradus ad Facultatem” – a Pázmány Péter Katolikus Egyetem érettségi előkészítője

2012. február 14.


Szeretném felhívni a figyelmeteket a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tavaly megalakult, „Gradus ad Facultatem” nevű érettségi előkészítőjére, mely egyelőre csak a történelem tudás elmélyítését szolgálja, azonban már megvan a lelkes csapata a jövőre induló irodalom és magyar oktatásra is.

Továbbtanulás →

Az ELTE TáTK bemutatja: Ha érteni akarod a világot

2011. február 6.


Az ELTE Társadalomtudományi Kara a felvételi jelentkezések utolsó nagy hajrájában szeretne még egy kis segítséget nyújtani a pályaválasztási döntéshez. Ennek érdekében összeállítottunk egy kisfilmet, amelyben oktatóink, hallgatóink beszélnek arról, miért jó döntés az ELTE képzéseit választani.

Továbbtanulás →

Társas lény vagyok – az ELTE TÁTK a Facebookon

2011. január 7.


Az ELTE Társadalomtudományi Kara (ELTE TÁTK) szeretné megkönnyíteni a pályaválasztást a társadalomtudományi képzés iránt érdeklődő, érettségi előtt álló diákok számára. Mivel, tudjuk, hogy a fiatalok szabadidejük jelentős részét töltik az online közösségi oldalakon, köztük a ma legnépszerűbb Facebookon, hasznosnak gondoljuk, ha az általuk kedvelt és követett felületen is információkat kapnak továbbtanulási lehetőségeikről.

Aktuális események

2020. augusztus 25. –
   2020. augusztus 28.

Gólyatábor  

2020. szeptember 1.
Tanévnyitás  


Napló »
MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.