Ajánló | Színház

Hamlet

2010. november 29. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:35

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

A MASZK Egyesület létrehozott egy érdekesnek ígérkező Hamlet-előadást. A bemutatót 2009-ben tartották nagy sikerrel, a darabbal számos külföldi fesztiválon is részt vettek már. Az alkotók fontosnak tarják, hogy a középiskolás korosztályhoz is eljusson a mű, így iskolákban is vállanak előadásokat. AZ előadásért a művészek nem kérnek díjazást.

Mivel nekem egy olyan közönségszervező hívta fel a figyelmemet a darabra, aki egyébként a Színháztörténeti Intézet munkatársa, és aki évek óta nagyon jó programokra vitt el bennünket a mostani 12.B humán tagozatával, felvettem a kapcsolatot az előadás létrehozóival, és meghívtam őket az iskolába.

A bemutató időpontja és helyszíne: december 13. (hétfő) 15 óra, Színházterem. Az előadás 55 perces, és utána az érdeklődők számára beszélgetés lesz a látottakról az előadó és a rendező részvételével.


Hamlet

Néhány fényképet meg lehet nézni az előadásról a MASZK honlapján:
http://www.maszk.hu/Galeria/Program/329

További részletek:
Rövid ismertető (Word dokumentum)
Szereposztás (Word dokumentum)

Várjuk az érdeklődőket!

Garam Ágnes

Kapcsolódó linkek

Képek a MASZK Egyesület honlapján
A MASZK Egyesület honlapja
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Karácsonyi filmajánló

2018. december 23.

A karácsony, illetve az azzal járó készülődés az év legszebb időszaka. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot. Kellemes mézeskalács falatozós, forró teát kortyolgatós filmezést kívánunk Mindenkinek!

Ketrec

2018. október 15.

Programajánló: 2018. december 7. (péntek) 19 óra, Marczibányi téri Művelődési Központ.

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

2018. május 2.

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

2017. március 1.

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

2016. november 7.

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.