Ajánló | Színház

Musicalesték a nádasdladányi Nádasdy kastélyban

2007. augusztus 1. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 22:06

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

A Nádasdy kastély ad otthont annak a musical-sorozatnak, melyet a Benkő Gyula Színház művészei tartanak Nádasdladányban. A hagyományokkal bíró nyári játékok két év szünet után újra a felújított kastély parkjába idézik a musical irodalom legszebb darabjait.

Először augusztus 4-én, 19 órától Hűvösvölgyi Ildikó, Bachraty Gábor, Harsányi Erzsébet, Leskó János, Nagy Orsolya, Hompok Tamás és Schupp Gabriella fergeteges musicalshow-val eleveníti fel az Evita, a Hair, a Macskák, a Nyomorultak, az Elisabeth, a Romeo & Juliette, a Bestia, a Képzelt riport és számos világhírű musical legismertebb dalait.

Augusztus 18-án pedig W. Shakespeare műve alapján Bernard J.Taylor által írt SOK HŰHÓ c. musicalt láthatják az érdeklődők. A mű kontinens bemutatóját júniusban láthatta a budapesti közönség. A gyönyörű kastély ideális környezet a mű bemutatásához, melyben Harsányi Erzsébet / Póka Éva, Bardóczy Attila / Szabó Endre, Lőrincz Levente, Leskó János, Hompok Tamás, Schupp Gabriella, Vanya Tímea, Balázs Andrea, Monori Balázs, Fekete István, Tatai Zsolt, Berecz György, Juhász Péter segítségével idézzük fel a messinai vígjátékot.

Augusztus 26-án két előadást láthatnak a kastélyba érkezők. A KIS HERCEG című musical és a DANDIN, A MEGCSÚFOLT FÉRJ című előadások a kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást ígérnek. A musicalt a Benkő Gyula Színház, a komédiát a Budapesti Utcaszínház művészei adják elő.

A kastély további meglepetésekkel várja az előadásra érkező kedves közönséget.


A Nádasdy kastély

Elérhetőségek

Cím: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 12-14.
Telefon: 06-1/321-0196, 06-20/996-7880, 06-20/996-7898, 06-20/996-7813
E-mail: benkogyulaszinhaz@citromail.hu
Internet: http://benkogyulaszinhaz.fw.hu

Kapcsolódó linkek

A Benkő Gyula Színház oldala
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Karácsonyi filmajánló

2018. december 23.

A karácsony, illetve az azzal járó készülődés az év legszebb időszaka. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot. Kellemes mézeskalács falatozós, forró teát kortyolgatós filmezést kívánunk Mindenkinek!

Ketrec

2018. október 15.

Programajánló: 2018. december 7. (péntek) 19 óra, Marczibányi téri Művelődési Központ.

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

2018. május 2.

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

2017. március 1.

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

2016. november 7.

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.