Ajánló | Színház

Hol vagytok, ti régi játszótársak…?

2007. június 1. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:34

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Második alkalommal kerül megrendezésre az Ódry Árpád Művészotthon javára, Gobbi Hilda születésnapján tartandó jótékonysági gálaest. A „HOL VAGYTOK, TI RÉGI JÁTSZÓTÁRSAK…?” című előadás 2007. június 1-én 20 órakor kezdődik az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A rendezvényen a hazai színházi élet legrangosabb képviselői vesznek részt. Elhangzanak versek, prózák, sanzonok, de a legismertebb musicalrészletek (Yentl, Jekyll és Hyde, Rómeó és Júlia, Elisabeth, Nyomorultak, Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, stb.) sem hiányoznak a műsorból.

A gálán a Benkő Gyula Színház művészei és barátai lépnek fel: Bardóczy Attila, Bíró Eszter, Csákányi Eszter, Hűvösvölgyi Ildikó, Kézdy György, Magyar Bálint, Molnár László, Nagy Sándor, Nádasi Veronika, Oszvald Marika, Pándy Piroska, Pálos Zsuzsa, Pápai Erika, Papadimitriu Athina, Póka Éva, Sasvári Sándor, Rékasi Károly, Tunyogi Bernadett, Udvarias Anna, Zubornyák Zoltán, Bachraty Gábor, Leskó János, Dankó Zsolt, Gerencsér Alexandra, Kecskeméti Zsuzsanna, Rancz Laura, Rancz Lívia valamint Szakcsi-Lakatos Béla és a Magyar Jazz Ouartett.

Ez estet Konrád Antal, a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnöke nyitja meg.

A befolyt összeggel a Gobbi Hilda által alapított Ódry Árpád Művészotthont támogatják.

Elérhetőségek

Cím: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 12-14.
Telefon: 06-30/423-5553, 06-20/320-7425
E-mail: benkogyulaszinhaz@citromail.hu
Internet: http://benkogyulaszinhaz.fw.hu

Kapcsolódó linkek

A Benkő Gyula Színház oldala
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Karácsonyi filmajánló

2018. december 23.

A karácsony, illetve az azzal járó készülődés az év legszebb időszaka. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot. Kellemes mézeskalács falatozós, forró teát kortyolgatós filmezést kívánunk Mindenkinek!

Ketrec

2018. október 15.

Programajánló: 2018. december 7. (péntek) 19 óra, Marczibányi téri Művelődési Központ.

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

2018. május 2.

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

2017. március 1.

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

2016. november 7.

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.