Ajánló | Könyv

Jane Roberts: Seth megszólal

2004. november 4. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:34

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Egy rövid könyvajánló.

A könyv alcíme: Üzenetek a szellemvilágból. Ez utal az eredetére, ugyanis az írónő állítása szerint egy magát Seth-nek nevező szellem diktálta a szöveget, amit férje gyorsírással leírt. Ebben a könyvében Jane Roberts elmondja, hogyan került kapcsolatba Seth-tel, és rengeteg részletet közöl az ülések anyagából, amik roppant érdekesek.


Seth megszólal

Végülis mindegy, hogy elfogadjuk-e a mű keletkezésére vonatkozó adatokat, a közölnivalója akkor is értékes. Leginkább pszichológiai szempontból közelíti meg a minden embert érdeklő témákat. Sok kérdésre kaphatunk válaszlehetőséget, mivel egészen eredeti nézőpontból közelíti meg a leírtakat.

Témái: álmok és valóságosságuk, halál utáni élet, Isten fogalma-teremtés, médiumitás, stb.

További könyvei: Seth könyve I-II. Ezekben csak a Seth által diktált szövegek találhatók.

Czímer Krisztina

Kapcsolódó linkek

http://www.seth.hu
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Karácsonyi filmajánló

2018. december 23.

A karácsony, illetve az azzal járó készülődés az év legszebb időszaka. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot. Kellemes mézeskalács falatozós, forró teát kortyolgatós filmezést kívánunk Mindenkinek!

Ketrec

2018. október 15.

Programajánló: 2018. december 7. (péntek) 19 óra, Marczibányi téri Művelődési Központ.

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

2018. május 2.

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

2017. március 1.

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

2016. november 7.

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.