Ajánló | Könyv

Leslie L. Lawrence: Ahol a pajpaj jár

2004. május 21. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:34

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

„A dzsungelben minden ehető. Te is.” – ezzel a pápua mondással kezdődik ez a fantasztikus könyv. A fantasztikus szót vehetjük két értelemben, ugyanis a könyv szuper, és nagy szükségünk van a fantáziánkra, ha érteni akarjuk. Szóval inkább azok vegyék kézbe, akik nem teljesen földhöz ragadtak, és szeretik a sci-fiket.

Érdekes események történnek Pápua Új-Guineában, a Matupit vulkán közelében, a pápuák körében, akik MÁR nem esznek embert!

Egy rettegett erdei szellem gyilkolni kezd; füstölt holttestek kerülnek elő itt is, ott is, majd eltűnnek; Natnat felügyelő, aki a Matupit melletti faluban, Rabaulban dolgozik, felfoghatatlan módon eltűnik; éjszaka lerágják az ember lábáról a szandált, és még hasonló, cseppet sem megnyugtató dolgokkal találkozhatunk.

A pápuákhoz ekkor érkezik meg Leslie L. Lawrence, kezében a 38-as Smith and Wessonnal (valamint zsebében a pipájával), és elindul, hogy kiderítse Pápua Új-Guinea rejtélyeit…

Fekete Szandra
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Karácsonyi filmajánló

2018. december 23.

A karácsony, illetve az azzal járó készülődés az év legszebb időszaka. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot. Kellemes mézeskalács falatozós, forró teát kortyolgatós filmezést kívánunk Mindenkinek!

Ketrec

2018. október 15.

Programajánló: 2018. december 7. (péntek) 19 óra, Marczibányi téri Művelődési Központ.

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

2018. május 2.

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

2017. március 1.

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

2016. november 7.

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.