Sport | Sakk

Beszámoló a sakk diákolimpia budapesti döntőjéről


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2011. március 18. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Lezajlottak a sakk diákolimpia budapesti döntőjének küzdelmei a 7-8. osztályosoknál. Csapatunk (Mészáros Marci, Shan He Jia Rita, Czupy Gábor, Lakatos Márk és Menyhárt Marci) nagy küzdelemben a 7. helyen végzett, és így nem került az országos döntőbe.

Mészáros Marci, Shan He Jia Rita, Czupy Gábor, Lakatos Márk és Menyhárt Marci nagy küzdelemben a 7. helyen végeztek, és így nem kerültek az országos döntőbe. Csak egy pont hiányzott, és az az utolsó meccsben benne is lett volna, de nem sikerült… A csapat legjobbja Czupy Gábor volt, és Pirity Tamás, a csapatvezető, Lakatos Márkkal és Menyhárt Marcival is elégedett volt. Mészáros Marcinak erős volt az első tábla, Rita pedig rendszeresen túllépte gondolkodási idejét jobb állásban is.

Egyéniben viszont Rita 100%-os eredménnyel nyerte a III. kategóriás (1998-99-ben született) lányok bajnokságát!

Mészáros Márton, Menyhárt Márton és Lakatos Márk helytállása egyéniben sem volt elég az országos döntőbe kerüléshez.

Ilyenformán a csapatdöntőben (Szombathely, április 1-3.) két középiskolás csapattal veszünk részt. Shan He Jia Ritát lánycsapatunk első tábláján játszatjuk. Itt őszintén szólva egyik csapatunknak sincs esélye jó helyezést elérni. Csapatainkat a 15-20. hely egyikére várom.

Egyéniben (Debrecen, május 27-29.) Shan He Jia Rita és Suhajda Attila képviseli az Apáczait. Rita esélyes a dobogóra, Attila pedig jó formában bejuthat az első tízbe.

Sakkcsapatunk legnagyobb támogatója, volt diákunk, Szalontay Mihály ezúttal is sokat segített csapataink költségvetésének előteremtésében! Köszönjük!

Szabolcsi János

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

Búcsú Ákos és párjának sikere

2018. március 2-án és 3-án volt a jégtánc országos bajnokság az utánpótlás korosztálynak. Búcsú Ákos (8.C) és párja (Kedves Katica) most 5. alkalommal végeztek az első helyen.

Döntőben a sakkozó lányaink

Érseki Tamara, Vujosevic Eszter és Molnár Márta csapata a döntőben van.

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

Halloween Cup 2017 – nemzetközi jégtánc verseny

Búcsú Ákos (8.C, párja: Kedves Katica) a hétvégén megrendezett nemzetközi jégtánc versenyen kitűnően szerepeltek.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.