Sport | Küzdősportok

Kiss Bence duplázott


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2013. november 27. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Miközben a tanév folyik, tanítványaink sorra szerzik az érmeket a különböző nemzetközi és világversenyeken. Ezúttal Kiss Bence (12.B) állhatott kétszer is a dobogó legfelső fokára a portugáliai Junior Wado Karate Európa Bajnokságon, melyet 2013. október 26-27-én rendeztek meg Lisszabonban.

Bence rengeteget dolgozott azért, hogy sikeresen szerepeljen, szabadidejének nagy részét a tatamin töltötte, mindemellett teljes erőbedobással készült az előrehozott érettségiére. A sok lemondás nem volt hiábavaló, hiszen korosztályában mind egyéniben, mind csapatban első helyen végzett.

Egyéniben portugál ellenfelét győzte le az elődöntőben, majd honfitársával küzdhetett az aranyért, akit nagyobb aktivitásának és irányító szerepének köszönhetően, pontozással győzött le.


Kiss Bence duplázott

Csapata szintén a hazaiakkal került szembe először, majd miután sikeresen vették az akadályt, az angol trióval kellett megküzdeniük. Bence a csapat 3. tagjaként lépett szőnyegre. Mivel társai egy küzdelmet megnyertek, egyet pedig elveszítettek, rajta múlt a verseny végkimenetele. Végül egy összeszedett, kiegyensúlyozott küzdelemmel győzelmet aratott, ezzel másodszor is nyakába akaszthatták a legfényesebb medált.


Kiss Bence duplázott

A drukk és a magyar csapat szurkolása nagy részben hozzájárult ehhez a sikeres szerepléshez és olyan élményhez juttatta a fiatalokat, amire mindig emlékezni fognak.

Molnárné Illés Vanda

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

Búcsú Ákos és párjának sikere

2018. március 2-án és 3-án volt a jégtánc országos bajnokság az utánpótlás korosztálynak. Búcsú Ákos (8.C) és párja (Kedves Katica) most 5. alkalommal végeztek az első helyen.

Döntőben a sakkozó lányaink

Érseki Tamara, Vujosevic Eszter és Molnár Márta csapata a döntőben van.

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

Halloween Cup 2017 – nemzetközi jégtánc verseny

Búcsú Ákos (8.C, párja: Kedves Katica) a hétvégén megrendezett nemzetközi jégtánc versenyen kitűnően szerepeltek.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.