Sport | Küzdősportok

Kiss Bence duplázott
A cikk linkje:
2013. november 27. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Miközben a tanév folyik, tanítványaink sorra szerzik az érmeket a különböző nemzetközi és világversenyeken. Ezúttal Kiss Bence (12.B) állhatott kétszer is a dobogó legfelső fokára a portugáliai Junior Wado Karate Európa Bajnokságon, melyet 2013. október 26-27-én rendeztek meg Lisszabonban.

Bence rengeteget dolgozott azért, hogy sikeresen szerepeljen, szabadidejének nagy részét a tatamin töltötte, mindemellett teljes erőbedobással készült az előrehozott érettségiére. A sok lemondás nem volt hiábavaló, hiszen korosztályában mind egyéniben, mind csapatban első helyen végzett.

Egyéniben portugál ellenfelét győzte le az elődöntőben, majd honfitársával küzdhetett az aranyért, akit nagyobb aktivitásának és irányító szerepének köszönhetően, pontozással győzött le.


Kiss Bence duplázott

Csapata szintén a hazaiakkal került szembe először, majd miután sikeresen vették az akadályt, az angol trióval kellett megküzdeniük. Bence a csapat 3. tagjaként lépett szőnyegre. Mivel társai egy küzdelmet megnyertek, egyet pedig elveszítettek, rajta múlt a verseny végkimenetele. Végül egy összeszedett, kiegyensúlyozott küzdelemmel győzelmet aratott, ezzel másodszor is nyakába akaszthatták a legfényesebb medált.


Kiss Bence duplázott

A drukk és a magyar csapat szurkolása nagy részben hozzájárult ehhez a sikeres szerepléshez és olyan élményhez juttatta a fiatalokat, amire mindig emlékezni fognak.

Molnárné Illés Vanda
A legfrissebb cikkek a rovatban

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

Halloween Cup 2017 – nemzetközi jégtánc verseny

Búcsú Ákos (8.C, párja: Kedves Katica) a hétvégén megrendezett nemzetközi jégtánc versenyen kitűnően szerepeltek.

A Börzsöny csúcsán

Az Apáczai Túrakör tagjaival 2016. december 23-án a Börzsönyben jártunk.

Segítsetek a második fordulóban is!

A DIGI Sport ösztöndíjprogramjának keretei között a segítségetekkel, szoros küzdelem árán sikerült a második fordulóba jutnom! Most azért írok Nektek, mert ismét a segítségeteket szeretném kérni!

Röplabdás lányaink bronzérmet szereztek

A mai kerületi Diákolimpián röplabdás lányaink bronzérmet szereztek.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2017 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.