Sport | Futball

Focit megkedveltető történet


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2003. november 13. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Van rá példa, hogy kisebbek meccsén is elszabadulhat a pokol.

Nemrég a Balassagyarmattal játszottunk NB 1 B-s bajnoki mérkőzést, de előttünk még játszottak az egy évvel idősebbek. Na ezen a meccsen volt pár érdekesség. Az első 45 perc nem is volt rossz, sőt kimondottan jó volt. Ez a félidő 1:1-re végződött. Amikor viszont a mieink megkapták a második góljukat, elszabadult a pokol. Akkora aprítást már régen láttam. A második játékrészben két csonttörés is volt. Az egyik egy szándékos, lábra menő becsúszás volt, ahol az ellen egyik játékosának eltört a bokája. Ekkor tíz emberre fogyatkozott a vendéggárda. A másik pedig úgy történt, hogy az egyik balassagyarmatos gyerek fölrúgta az egyik vendég játékost. A bíró meg is ítélte a szabadrúgást, ennek ellenére a két futballista összeszólalkozott, és a BVSC-s srác bevert egyet a hazai játékosnak. A gyerek akkorát kapott, hogy az orra szilánkokra tört. Még a csontot is lehetett látni, ahol nem volt már rajta bőr. Szökőkútszerűen tört elő a vér az orrából. Beszínezte vele a fehér szerelését, a gyepet és egy törölközőt, amit a csonka testrész elé tartott. Ekkor fogyatkoztak a mieink kilenc főre és kikaptak 2:1-re. Remélem, ezek után sokan megkedvelték a focit!

Németh Csaba
A legfrissebb cikkek a rovatban

Országos döntőben a sakkozó lányaink

Sulyok Eszter, Molnár Márta és Karsai Luca csapata a döntőben van.

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

Búcsú Ákos és párjának sikere

2018. március 2-án és 3-án volt a jégtánc országos bajnokság az utánpótlás korosztálynak. Búcsú Ákos (8.C) és párja (Kedves Katica) most 5. alkalommal végeztek az első helyen.

Döntőben a sakkozó lányaink

Érseki Tamara, Vujosevic Eszter és Molnár Márta csapata a döntőben van.

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.