Sport | Futball

Focit megkedveltető történet

2003. november 13. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:35

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Van rá példa, hogy kisebbek meccsén is elszabadulhat a pokol.

Nemrég a Balassagyarmattal játszottunk NB 1 B-s bajnoki mérkőzést, de előttünk még játszottak az egy évvel idősebbek. Na ezen a meccsen volt pár érdekesség. Az első 45 perc nem is volt rossz, sőt kimondottan jó volt. Ez a félidő 1:1-re végződött. Amikor viszont a mieink megkapták a második góljukat, elszabadult a pokol. Akkora aprítást már régen láttam. A második játékrészben két csonttörés is volt. Az egyik egy szándékos, lábra menő becsúszás volt, ahol az ellen egyik játékosának eltört a bokája. Ekkor tíz emberre fogyatkozott a vendéggárda. A másik pedig úgy történt, hogy az egyik balassagyarmatos gyerek fölrúgta az egyik vendég játékost. A bíró meg is ítélte a szabadrúgást, ennek ellenére a két futballista összeszólalkozott, és a BVSC-s srác bevert egyet a hazai játékosnak. A gyerek akkorát kapott, hogy az orra szilánkokra tört. Még a csontot is lehetett látni, ahol nem volt már rajta bőr. Szökőkútszerűen tört elő a vér az orrából. Beszínezte vele a fehér szerelését, a gyepet és egy törölközőt, amit a csonka testrész elé tartott. Ekkor fogyatkoztak a mieink kilenc főre és kikaptak 2:1-re. Remélem, ezek után sokan megkedvelték a focit!

Németh Csaba
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Weiczner Petra sikerei

2024. július 8.

Weiczner Petra (8.D osztályos tanuló) az akrobatikus rock and roll tánc sportban a QUEEN (Rock and Magic SE) girls nagyformációs csapatának tagjaként több nemzetközi eredményt is elért.

Túrák a téli szünetben

2024. január 12.

A Túrakör tagjaival a téli szünetben két hegység legmagasabb csúcsát is meghódítottuk.

A sítáborból szeretettel

2023. február 1.

Képek szöveg nélkül.

Zhang Boglárka háromszoros országos bajnok

2023. január 18.

Zhang Boglárka (7.C) több aranyérmet is szerzett a jégen az utóbbi hónapokban, ezek közül arról a kettőről szeretnénk beszámolni, melyekre a leginkább büszke.

Parti Boglárka sikere

2021. december 9.

Parti Boglárka (9.C) Ukrajnában az Akrobatikus Rock and Roll Világbajnokságon az aranyérmes csapat tagja volt. (1 videó.)