Sport | Futball

Coca-Cola Cup

2015. április 16. | utolsó módosítás: 2020. október 5., 13:30

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Coca-Cola Magyarország a Középiskolai Labdarúgó Program keretén belül ősszel, illetve tavasszal rendezte meg az úgynevezett Coca-Cola Cup körzeti selejtezőjét. A torna célja a magyar labdarúgás fejlesztése és népszerűsítése, amelyre több apáczais osztály is szervezett csapatokat.

A 9.A osztály diákjaiból szerveződött SWAG 420 csapata Herczeg Donát, Kiss Dávid, Horváth Gergely, Császár András, Csutorás Barna, valamint a kapus poszton Kliment Dávid összeállításban a tavaszi fordulón nyújtott kiemelkedő szereplésével végül az ezüstérmet szerezte meg.


Coca-Cola Cup


Coca-Cola Cup

Gratulálunk a fiúknak és reméljük, a jövőben is számíthatunk lelkes részvételükre!

Pintér Vanda
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Weiczner Petra sikerei

2024. július 8.

Weiczner Petra (8.D osztályos tanuló) az akrobatikus rock and roll tánc sportban a QUEEN (Rock and Magic SE) girls nagyformációs csapatának tagjaként több nemzetközi eredményt is elért.

Túrák a téli szünetben

2024. január 12.

A Túrakör tagjaival a téli szünetben két hegység legmagasabb csúcsát is meghódítottuk.

A sítáborból szeretettel

2023. február 1.

Képek szöveg nélkül.

Zhang Boglárka háromszoros országos bajnok

2023. január 18.

Zhang Boglárka (7.C) több aranyérmet is szerzett a jégen az utóbbi hónapokban, ezek közül arról a kettőről szeretnénk beszámolni, melyekre a leginkább büszke.

Parti Boglárka sikere

2021. december 9.

Parti Boglárka (9.C) Ukrajnában az Akrobatikus Rock and Roll Világbajnokságon az aranyérmes csapat tagja volt. (1 videó.)