Sport | Futball

Eljött az El Clásico ideje!


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2011. április 14. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az El Clásico egy labdarúgó-mérkőzés Spanyolország két legsikeresebb labdarúgóklubja, az FC Barcelona és a Real Madrid CF között. 1929-ben rendezték az első mérkőzést, azóta 200-nál is több összecsapás volt.

Megint eljött az idő, hogy megmérkőzzön egymással a két nagy spanyol rivális: a Real Madrid és a Barcelona csapata. Kétszer biztos, de ha jól alakul, akkor négyszer is lesz rangadó, ugyanis a két biztos találkozó a spanyol kupa döntője és a bajnokság meccse. A másik két meccs a bajnokok ligája elődöntője lehet, ami azon múlik, hogy a Real Madrid porba tiporja-e még egyszer a Totthenam csapatát, és hogy a Barcelona ismét nagy csapást mér-e a Shakhtar Donetsk csapatára. A negyeddöntő eddigi eredményei:

Barcelona – Shakhtar Donetsk: 5 – 1
Real Madrid – Totthenam: 4 – 0


Eljött az El Clásico ideje!

A spanyol bajnokság nagy meccsének időpontja április 16, helyszín Santiago Bernabéu (a Real Madrid otthona). A spanyol kupa döntője a valenciai Mestalla stadionban lesz, április 20-án.

Győrfi Ádám
A legfrissebb cikkek a rovatban

Országos döntőben a sakkozó lányaink

Sulyok Eszter, Molnár Márta és Karsai Luca csapata a döntőben van.

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

Búcsú Ákos és párjának sikere

2018. március 2-án és 3-án volt a jégtánc országos bajnokság az utánpótlás korosztálynak. Búcsú Ákos (8.C) és párja (Kedves Katica) most 5. alkalommal végeztek az első helyen.

Döntőben a sakkozó lányaink

Érseki Tamara, Vujosevic Eszter és Molnár Márta csapata a döntőben van.

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.