Sport | Evezés

ICF Masters Kajak-Kenu Világbajnokság, Szeged


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2011. augusztus 30. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az ICF Masters Kajak-Kenu Világbajnokságot a szegedi Maty-éri pályán. Örömmel és nagy-nagy büszkeséggel tudatjuk, hogy Pintérné Czigler Éva tanárnő világbajnoki ezüstérmet hozott magával.

„Nagyon örültem, mert négyes hajóegységben világbajnoki ezüstérmet nyertünk csapattársaimmal a korosztályunkban” – számolt be a Meridiánnak a tanárnő a verseny után telefonon. A hangjában az öröm és boldogság mellett a kimerültség is érezhető volt. A további eredmények felsorolásával folytatta a beszélgetést a tanárnő: „Ezenkívül kajak párosban 2000 méteren 4. helyen, 200 méteren 5. helyen végeztünk. Egyéni 200 méteres versenytávon a döntőben 7. lettem.”

„Az első versenynapon, a 200 méteres döntőkben a rendkívül erős szél nagyon megnehezítette a versenyzést. A versenyzők közül néhányan be is borultak a vízbe. A hangulatra nem volt panasz, sőt olyan kiválóságok ütközetét láthatták a nézők, mint az olimpiai bajnok Foltán László és Vaskuti István” – tudhattuk meg.

Büszkék vagyunk!


Képgaléria

Pintérné Czigler Éva egy éve a szegedi Sárkányhajó Világbajnokságon három versenyszámban (női masters 200, 500 és 2000 méteren) is világbajnoki aranyérmet szerzett. Erről akkor a Tarolt a magyar sárkányhajó című cikkünkben számoltunk be.

Tóth Attila

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

Búcsú Ákos és párjának sikere

2018. március 2-án és 3-án volt a jégtánc országos bajnokság az utánpótlás korosztálynak. Búcsú Ákos (8.C) és párja (Kedves Katica) most 5. alkalommal végeztek az első helyen.

Döntőben a sakkozó lányaink

Érseki Tamara, Vujosevic Eszter és Molnár Márta csapata a döntőben van.

Kerületi bajnoki cím védése: pipa

A 2017. november 15-én megrendezett V. Kerületi Kosárlabda Bajnokságnak a Hild József Általános Iskola adott otthont. Ezúton is köszönjük a szervezést és lebonyolítást Simon Péter testnevelő kollégánknak.

Halloween Cup 2017 – nemzetközi jégtánc verseny

Búcsú Ákos (8.C, párja: Kedves Katica) a hétvégén megrendezett nemzetközi jégtánc versenyen kitűnően szerepeltek.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.