Sport | Korcsolya

Ice Challenge Graz – Staudt Rékával

2011. november 17. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:35

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Staudt Réka 8.E osztályos tanulónk az őszi szünetben részt vett egy junior jégtánc versenyen, ahonnan rengeteg élménnyel és szép eredménnyel tért haza. Réka néhány mondatban beszámolt nekünk a versenyről.

„Graz nagyon szép volt, csak jó hideg. Volt egy kinti jégpálya, meg egy benti. Nekünk reggel fél hétkor már verseny-edzésünk volt a KINTI jégen (ahol kb. 6-7 fok volt), úgyhogy nem volt melegem! Az eredményünk a tízedik hely lett tizenkettőből, de csak tizedek meg századok voltak köztünk és az előttünk lévő két pár között! A bátyám a párom és mi voltunk a legkisebbek. Minden pár elérte a 18-20 éves kort legalább, úgyhogy – szerintem – jó lett az eredményünk! :) Most tanulunk még csak versenyezni! :P”

Gratulálunk Rékának és további sok sikert és kitartást kívánunk!
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Parti Boglárka sikere

2021. december 9.

Parti Boglárka (9.C) Ukrajnában az Akrobatikus Rock and Roll Világbajnokságon az aranyérmes csapat tagja volt. (1 videó.)

Országos döntőben a sakkozó lányaink

2020. február 6.

Sulyok Eszter, Molnár Márta és Karsai Luca csapata a döntőben van.

Ezüstérem született az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokságon

2019. július 17.

Június végén Lengyelországban került megrendezésre az U17-es Strandkézilabda Európa-bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként iskolánk tanulója, Csákay Botond ezüstérmet szerzett.

Búcsú Ákos és párjának sikere

2018. március 13.

2018. március 2-án és 3-án volt a jégtánc országos bajnokság az utánpótlás korosztálynak. Búcsú Ákos (8.C) és párja (Kedves Katica) most 5. alkalommal végeztek az első helyen.

Döntőben a sakkozó lányaink

2018. február 24.

Érseki Tamara, Vujosevic Eszter és Molnár Márta csapata a döntőben van.