Nagyszünet | Továbbtanulás

Szeretnél Amerika legjobb magániskoláinak egyikében tanulni?

2022. november 15. | utolsó módosítás: 2023. január 12., 15:53

Az ASSIST egy amerikai egyesült államokbeli székhelyű nonprofit szervezet, amely a tehetséges, több nyelvet beszélő diákoknak biztosít amerikai magániskolákba ösztöndíjat. Egyéves amerikai tartózkodásuk alatt az ASSIST-diákok kulturális nagykövetként tevékenykednek, és aktívan részt vesznek iskoláik tanóráin és tanórán kívüli tevékenységeiben.

Röviden összefoglalva tehát: az ASSIST Amerika legjobb magánsikoláiba biztosít középiskolás diákoknak ösztöndíjat. Ha érdekel, 2022. november 30-ig lehet még jelentkezni a következő linken keresztül:

https://www.assistscholars.org/en/apply

Ugyanezen a linken keresztül lehet csatlakozni az utolsó online Infó Estünkhöz is, amit 2022. november 21-én 19 órakor tartunk.

Örömmel fogadjuk, ha iskolátokban hirdetitek az ASSIST-ot, és azt is, ha bármi velünk kapcsolatos információt megosztotok akár honlapotokon vagy közösségi média felületeiteken. Ha bármi kérdés merülne fel, írjatok bátran Instagramon.

Pordán Andrea
Assist Hungary
Országkoordinátor

Érdi Anna
Assist Hungary
Közösségi Média Manager

Kapcsolódó linkek

Tájékoztató dokumentum
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Ugródeszka a csúcstechnológia világába – Online Nyílt Nap az ELTE Informatikai Karán

2023. január 16.

2023. január 20-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Online Nyílt Napot tart.

Szeretnél Amerika legjobb magániskoláinak egyikében tanulni?

2022. november 15.

Az ASSIST egy amerikai egyesült államokbeli székhelyű nonprofit szervezet, amely a tehetséges, több nyelvet beszélő diákoknak biztosít amerikai magániskolákba ösztöndíjat.

Online Nyílt Nap az ELTE Informatikai Karán

2022. november 10.

2022. november 18-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Online Nyílt Napot tart.

Átvétel az Apáczaiba más iskolából

2022. szeptember 13.

Friss tájékoztató az átvétel feltételeiről.

Online Nyílt Nap az ELTE Informatikai Karán

2022. január 25.

2022. január 28-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók az ELTE Informatikai Kar Nyílt napján tájékozódhatnak a választható képzésekről, az ipari együttműködő partnerekről, kutatásokról, az ösztöndíj-lehetőségekről, megismerkedhetnek az oktatókkal, érdekes előadásokon vehetnek részt, illetve bepillanthatnak a hallgatói élet kulisszái mögé.