Nagyszünet | Továbbtanulás

Szeretnél Amerika legjobb magániskoláinak egyikében tanulni?

2022. november 15. | utolsó módosítás: 2023. január 12., 15:53

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Az ASSIST egy amerikai egyesült államokbeli székhelyű nonprofit szervezet, amely a tehetséges, több nyelvet beszélő diákoknak biztosít amerikai magániskolákba ösztöndíjat. Egyéves amerikai tartózkodásuk alatt az ASSIST-diákok kulturális nagykövetként tevékenykednek, és aktívan részt vesznek iskoláik tanóráin és tanórán kívüli tevékenységeiben.

Röviden összefoglalva tehát: az ASSIST Amerika legjobb magánsikoláiba biztosít középiskolás diákoknak ösztöndíjat. Ha érdekel, 2022. november 30-ig lehet még jelentkezni a következő linken keresztül:

https://www.assistscholars.org/en/apply

Ugyanezen a linken keresztül lehet csatlakozni az utolsó online Infó Estünkhöz is, amit 2022. november 21-én 19 órakor tartunk.

Örömmel fogadjuk, ha iskolátokban hirdetitek az ASSIST-ot, és azt is, ha bármi velünk kapcsolatos információt megosztotok akár honlapotokon vagy közösségi média felületeiteken. Ha bármi kérdés merülne fel, írjatok bátran Instagramon.

Pordán Andrea
Assist Hungary
Országkoordinátor

Érdi Anna
Assist Hungary
Közösségi Média Manager

Kapcsolódó linkek

Tájékoztató dokumentum
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Újra személyes jelenléttel tart nyílt napot az ELTE Informatikai Kara

2023. október 25.

2023. október 27-én a felvételi döntés előtt álló középiskolások, illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar hosszú idő után újra személyes jelenléttel tart nyílt napot.

Betekintés a polimertechnika tanszék kulisszái mögé

2023. március 9.

Nagy szeretettel hívjuk a diákokat a Műegyetem Támogatói és Baráti Köre Egyesület programjára, melyet 2023. április 3-án tartunk a BME kampuszán.

Vissza a természethez! – versíró pályázatot hirdet a Starbucks

2023. február 20.

Vissza a természethez! – mi jut eszedbe a természetről? Mondd el versben és oszd meg a nyilvánossággal!

Ugródeszka a csúcstechnológia világába – Online Nyílt Nap az ELTE Informatikai Karán

2023. január 16.

2023. január 20-án a felvételi döntés előtt álló középiskolások illetve az informatika területén továbbtanulni szándékozók részére az ELTE Informatikai Kar Online Nyílt Napot tart.

Szeretnél Amerika legjobb magániskoláinak egyikében tanulni?

2022. november 15.

Az ASSIST egy amerikai egyesült államokbeli székhelyű nonprofit szervezet, amely a tehetséges, több nyelvet beszélő diákoknak biztosít amerikai magániskolákba ösztöndíjat.