Nagyszünet | Receptek

Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel

(6 személyre)

2010. december 22. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:35

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Könnyen és gyorsan elkészíthető halétel.

Hozzávalók

20 dkg füstölt lazac
1 marék friss korianderlevél
1 db zöldcitrom leve és lereszelt héja
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
őrölt fekete bors


Füstölt lazac zöldcitrommal és korianderrel

Elkészítés

A lazacot vágjuk csíkokra egy olló vagy kés segítségével. Egy tálon rendezzük el. A citromlével öntözzük meg, a korianderleveleket és a citromhéjat szórjuk rá. Locsoljuk meg az olajjal is és borsozzuk meg. Maximum egy órára tegyük a hűtőbe, tálalás előtt egy fóliával letakarjuk.

Koppány Barbara




Legutóbbi cikkeink a rovatban

Várnak a Semmelweis Egyetem Fogorvos­tudományi Karának nyílt napjára

2019. szeptember 29.

Szeretettel látunk titeket 2019. október 4-én (péntek) a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának Oktatási Centrumában karunk nyílt napján.

Fotópályázat a BME Építőmérnöki Karán

2019. szeptember 16.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kara fotópályázatot hirdet.

Nyílt Nap az Építőmérnöki Karon

2018. október 28.

A BME Építőmérnöki Kara idén is szeretettel várja az érdeklődőket önálló Kari Nyílt Napjára 2018. november 10-én. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Segíts oktatással – legyél Te is E-tanodás!

2018. szeptember 18.

Az E-tanodában új ismeretségek köttetnek, barátságok szövődnek, miközben megosztjuk egymással azt, amit tudunk. Gimnazista mentorok skype-on segítenek egy-egy tantárgyból hátrányos helyzetű diákoknak, digitális tananyagokat fejlesztenek, megismerik saját képességeiket, felfedezik a bennük rejlő tanárt személyes találkozók és virtuális tanórák sorozatán keresztül.

Tudnivalók az emelt szintű érettségi dolgozatok megtekintéséről

2018. június 4.

Tájékoztató az emelt szintű dolgozatok megtekintéséről, melynek időpontja 2018. június 5. (kedd) 8.00–16.00.