Sport | Sakk

Újra ezüstérmes az apáczais lány sakkcsapat
A cikk linkje:
2016. május 11. | utolsó módosítás: 2016. május 11., 18:04
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

2016. április 22-24-e között rendezték meg az Országos Sakk Csapat Diákolimipát Szombathelyen. Az Apáczai a középiskolás lányok kategóriájában indított el egy csapatot, ahol 9. és 12. osztály közötti versenyzők mérhették össze tudásukat.

A csapat tagjai: Érseki Tamara (9.C), Shan He Jia Rita (12.C) és Vujosevics Eszter (10.C).


Újra ezüstérmes az apáczais lány sakkcsapat

A csapat szép játékkal, hatalmas csapatszellemmel és izgalmas hajrával végül a második helyen zárt. Eszter kiemelkedő teljesítményt nyújtott, a 3. táblán megszerezte a tábladíjat (ami azt jelenti, hogy ő hozta a legtöbb pontot a 3. táblán az összes középiskolás lány csapat közül 8 játszmából szerzett 7 győzelmével és 1 döntetlenjével). Azt még hozzá kell tennem, hogy ugyanebben az összeállításban a tavalyi és a tavalyelőtti tanévben is a második helyen végeztünk ugyanezen a versenyen. Az érem és az elismerés mellé a játékosok ezzel a kiváló eredménnyel az egyetemi felvételihez is pontokat szereztek.

Itt szeretnénk köszönet mondani Csonkics Tünde sakknagymesternek, Eszter anyukájának, aki immár a harmadik éve a csapat lelkes vezetője és támogatója.

Érseki Tamara
A legfrissebb cikkek a rovatban

A Börzsöny csúcsán

Az Apáczai Túrakör tagjaival 2016. december 23-án a Börzsönyben jártunk.

Segítsetek a második fordulóban is!

A DIGI Sport ösztöndíjprogramjának keretei között a segítségetekkel, szoros küzdelem árán sikerült a második fordulóba jutnom! Most azért írok Nektek, mert ismét a segítségeteket szeretném kérni!

Röplabdás lányaink bronzérmet szereztek

A mai kerületi Diákolimpián röplabdás lányaink bronzérmet szereztek.

Fogjunk össze!

A DIGI Sport újra elindította a sportolók számára létrehozott háromfordulós ösztöndíjprogramját, melyben ezúttal én, Dudás Éva (11.A) is a ringbe szállok a díjért.

Aranyat hoztak a kosaras srácok

November végén került sor a IV. korcsoport számára megrendezett Kerületi Kosárlabda Bajnokságra.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2017 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.