Sport | Korcsolya

Ice Challenge Graz – Staudt Rékával

2011. november 17. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:35

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Staudt Réka 8.E osztályos tanulónk az őszi szünetben részt vett egy junior jégtánc versenyen, ahonnan rengeteg élménnyel és szép eredménnyel tért haza. Réka néhány mondatban beszámolt nekünk a versenyről.

„Graz nagyon szép volt, csak jó hideg. Volt egy kinti jégpálya, meg egy benti. Nekünk reggel fél hétkor már verseny-edzésünk volt a KINTI jégen (ahol kb. 6-7 fok volt), úgyhogy nem volt melegem! Az eredményünk a tízedik hely lett tizenkettőből, de csak tizedek meg századok voltak köztünk és az előttünk lévő két pár között! A bátyám a párom és mi voltunk a legkisebbek. Minden pár elérte a 18-20 éves kort legalább, úgyhogy – szerintem – jó lett az eredményünk! :) Most tanulunk még csak versenyezni! :P”

Gratulálunk Rékának és további sok sikert és kitartást kívánunk!
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Weiczner Petra sikerei

2024. július 8.

Weiczner Petra (8.D osztályos tanuló) az akrobatikus rock and roll tánc sportban a QUEEN (Rock and Magic SE) girls nagyformációs csapatának tagjaként több nemzetközi eredményt is elért.

Túrák a téli szünetben

2024. január 12.

A Túrakör tagjaival a téli szünetben két hegység legmagasabb csúcsát is meghódítottuk.

A sítáborból szeretettel

2023. február 1.

Képek szöveg nélkül.

Zhang Boglárka háromszoros országos bajnok

2023. január 18.

Zhang Boglárka (7.C) több aranyérmet is szerzett a jégen az utóbbi hónapokban, ezek közül arról a kettőről szeretnénk beszámolni, melyekre a leginkább büszke.

Parti Boglárka sikere

2021. december 9.

Parti Boglárka (9.C) Ukrajnában az Akrobatikus Rock and Roll Világbajnokságon az aranyérmes csapat tagja volt. (1 videó.)