Tízórai | Aktuális témák

Sportnap(ok) 2 in 1, mármint mindkettőről egy-két szó

2008. május 26. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:36

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Nos, gondolom az értelmetlen cím után most értelmezést vártok.

Jogos. Tehát volt ugye két sportnapunk. Egy „egésziskolakommunálisankiBudára” és egy 24 órás sport. Mindkettő nagyon jó volt. Az első az „egésziskolás” (bár a megnevezés félrevezető, mert a 24 órás is az egész iskolának szólt) kötelező sportnap erős félelmeket váltott ki belőlem. Ugyanis nem osztályszintű, hanem iskolaszintű csapatok voltak, ami azt jelentette, hogy ismeretlenek előtt fogok égni. :) De nem így volt. Annyi jófej emberrel ismerkedtem meg, hogy megérte elmenni. Aki meg gyáva volt vagy cikinek tartotta, hát az sajnálhatja.

A nyeremények torta és csokik voltak, és érem az első három helyezett csapatnak (és igen, finom volt a torta :P). Akit érdekel, hogy mi volt a program, az megtekintheti a sportfalon a harmadikon (ha még kinn van). Jó apáczais programként kvíz is volt, persze sportjellegű.

És most a 24 órásról. Kevesen voltunk az elején. Pingpongoztunk, lent a tornateremben pedig röpi és foci volt. A cserediákok is élvezték. Úgy tíz felé már egész sokan lettünk. Akkor már floorballoztunk is. Összesen két ember aludt lent, az ebédlőben. Szóval mindenki jól bírta, végül is jó volt a társaság. :)

Murzsa Tímea
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Ebédrendelési tudnivalók

2020. szeptember 16.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Ebédrendelési tudnivalók (frissítve)

2020. augusztus 15.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Elhunyt Karakas Gábor (frissítve)

2020. június 29.

Néhány nappal 87. születésnapja után elhunyt Karakas Gábor, iskolánk legendás kémiatanára. Karakas tanár úr 1960-tól 1999-ig volt a gimnázium tanára, vezetőtanára és munkaközösség-vezetője.

Eredmények a TUDOK-ról

2020. június 22.

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.

Évzáró és karantén flash mob eredményhirdetés

2020. június 18.

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium tanévzáró műsora 2020. június 18-án.