Tízórai | Aktuális témák

Friss előírások

2020. március 13. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:36

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

A mai napon frissült az ELTE tájékoztatása.

A mai napon frissült az ELTE Járványügyi Operatív Koordinációs Tanácsának tájékoztatása. Az új XII. pont mostantól felhatalmaz arra, hogy az előírásait az egyetemi fenntartású köznevelési intézményekben is alkalmazni lehessen. Ennek értelmében 14 napos otthoni karanténba vonulásra szólítom fel azokat, akik a (szintén frissült) XIII. pont értelmében az alábbi országokból tértek haza vagy szoros kapcsolatba kerültek onnan visszatért személyekkel: Kína, Dél-Korea, Olaszország, Irán, Franciaország és Németország Észak-Rajna-Wesztfália tartománya. Az érintettségről igazolás nem, csak bejelentés szükséges.

Az iskolában fertőzöttekről, vagy olyanról, akinek közvetlen hozzátartozója fertőzött, továbbra sincs tudomásunk az arra vonatkozó bejelentési kérésünk óta sem. Javaslom, hogy folyamatosan kövessék figyelemmel iskolánk honlapját s az ELTE koronavírus-helyzettel foglalkozó oldalát. Kérek mindenkit a felelős szülői/tanulói magatartásra.

Köszönettel:

Salga Imre
igazgató
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Ebédrendelési tudnivalók

2020. szeptember 16.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Ebédrendelési tudnivalók (frissítve)

2020. augusztus 15.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Elhunyt Karakas Gábor (frissítve)

2020. június 29.

Néhány nappal 87. születésnapja után elhunyt Karakas Gábor, iskolánk legendás kémiatanára. Karakas tanár úr 1960-tól 1999-ig volt a gimnázium tanára, vezetőtanára és munkaközösség-vezetője.

Eredmények a TUDOK-ról

2020. június 22.

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.

Évzáró és karantén flash mob eredményhirdetés

2020. június 18.

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium tanévzáró műsora 2020. június 18-án.