Tízórai | Aktuális témák

Az igazgatói iroda műhelytitkai

2007. április 11. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:36

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok második délelőttjén betekintést nyertünk iskolánk igazgatójának eddig titokzatosnak vélt irodájába, első alkalommal.

Amint beléptünk, szemünk elé tárult egy diákokkal körbevett tárgyalóasztal, és kezdetét vette a titkok feltárása. Az igazgató úr nagyon barátságos hangnemben szólított meg minket, és röviden ismertette, hogy mivel fog eltelni a rendelkezésünkre álló röpke hatvan perc. Bővebben tájékozódhattunk a vezetőség tagjainak feladatairól, az esetleges programok lebonyolításáról. Rövid szerepjátékkal beleélhettük magunkat egy megbeszélés folyamatába. A falakon elhelyezett képek alapján láthattuk, hogy az épület a maga idejében nagyon modernnek számított, és korszerűen volt felszerelve, az egyetem büszkeségének számított.

A beszélgetés végén feltehettük kérdéseinket, és sok problémánkra választ kaptunk. Munkácsy igazgató úr szavai szerint mindig készségesen vár bennünket, ha esetleg ötleteink, javaslataink vagy netán problémáink akadnak. KÖSZÖNJÜK!

Jövőre is nagy izgalommal várjuk a további titkok feltárását!

Lukács Ingrid
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Ebédrendelési tudnivalók

2020. szeptember 16.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Ebédrendelési tudnivalók (frissítve)

2020. augusztus 15.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Elhunyt Karakas Gábor (frissítve)

2020. június 29.

Néhány nappal 87. születésnapja után elhunyt Karakas Gábor, iskolánk legendás kémiatanára. Karakas tanár úr 1960-tól 1999-ig volt a gimnázium tanára, vezetőtanára és munkaközösség-vezetője.

Eredmények a TUDOK-ról

2020. június 22.

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.

Évzáró és karantén flash mob eredményhirdetés

2020. június 18.

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium tanévzáró műsora 2020. június 18-án.