Tízórai | Aktuális témák

TEP

2004. április 13. | utolsó módosítás: 2020. október 5., 14:00

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok nem csak előadásokat, újabb jegyzetelési lehetőségeket hoztak, hanem valami vidámat, kellemeset is, a TEP-et. Ez az a program, ahol a tanároké a megmérettetés…

A legtöbbször igen kellemes párosításban elhelyezkedő tanárok – gondolva itt Forró tanár úr és Zsigri tanár úrra, vagy pedig Czédulás tanárnő és Borhegyi tanár úr csapatára – eléggé felüdült perceket hoztak nekünk a délutáni színdarabok előtt.


TEP

Ha az elődöntőkön még nem is, de a döntőn már feltűntek a fanclubok óriásplakátokkal, zászlócskákkal, vagy akár pólóra vasalt fényképekkel.

Az egész műsor hangulatát már Csiszár tanár úr és Magyar tanárnő ruházata is feldobta a mókás mamusszal, csíkos zoknikkal és a mintás pólókkal.


TEP

Voltak párok, akik a feladatoknál adták bele minden tudásukat, ezzel elég sok pontot szerezve a csapatuknak. Láthattunk tudáspróbát, szinkronizálást, „Most mutasd meg”-et, és a döntő fénypontját: a karaokeversenyt.

Még a vége előtt ki lettek hírdetve az Év Tanára Választás győztesei, akiket Czédulás Katalin és Borhegyi Péter személyében ünnepelhetett a közönség.

Majd pedig záróakkordként átadták a TEP győztesének járó díjat, egy nagyon finom tortát, amit a verseny után a győztesek és a szurkolók együtt fogyasztottak el.


TEP

Gratulálunk mind a TEP nyerteseinek, a FámFatál csapat tagjainak (Ringhofer Monika és Bakos Györgyi tanárnőnek), mind pedig az Év Tanára Választás győzteseinek!

Zsigmond Zsuzsanna
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Ebédrendelési tudnivalók

2020. szeptember 16.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Ebédrendelési tudnivalók (frissítve)

2020. augusztus 15.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Elhunyt Karakas Gábor (frissítve)

2020. június 29.

Néhány nappal 87. születésnapja után elhunyt Karakas Gábor, iskolánk legendás kémiatanára. Karakas tanár úr 1960-tól 1999-ig volt a gimnázium tanára, vezetőtanára és munkaközösség-vezetője.

Eredmények a TUDOK-ról

2020. június 22.

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.

Évzáró és karantén flash mob eredményhirdetés

2020. június 18.

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium tanévzáró műsora 2020. június 18-án.