Tízórai | Aktuális témák

Kövess minket a Twitteren!

2010. április 27. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:35

× Ez a cikkünk több mint fél éve lett elhelyezve az oldalon. A tartalma azóta elavulhatott!

Mostantól követhettek minket a Twitteren, így rögtön értesülhettek a legújabb hírekről, eseményekről.

Tegnap délután elindítottuk a Meridián oldalát a Twitteren. Ha érdekelnek a friss híreink, azonnal tudni akarsz róluk, akkor nincs más teendőd: Kövess minket! Oldalunk címe: http://twitter.com/meridianapaczai.


Kövess minket a Twitteren!

A Twitter mikroblog-szolgáltatás és ismeretségi hálózat, mely lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy rövid (legfeljebb 140 leütés hosszú), formázatlan szövegként bejegyzéseket vagy egymásnak szánt üzeneteket írjanak a Twitter honlapján, SMS-ben, azonnali üzenetküldő alkalmazásokon, egyéb, a Twitter API-t használó programokon vagy webes szolgáltatásokon keresztül. A friss bejegyzések, üzenetek a felhasználó profilján jelennek meg, de azonnal kézbesíti azoknak a felhasználóknak is, akik erre feliratkoztak (a követőknek).

A Twitter kutatási és fejlesztési projektként indult az Odeonál, amelyet Noah Glass és Jack Dorsey alapított, majd 2006 márciusában debütált. A Twitter csapata nyerte meg a South by Southwest (SXSW) Web díját blog kategóriában 2007-ben. A díj átvételekor a következő játékos köszönő beszédet mondták: „We'd like to thank you in 140 characters or less. And we just did!” („Meg szeretnénk köszönni 140 vagy kevesebb karakterben. És meg is tettük!”)

a Meridián csapata

Kapcsolódó linkek

A Meridián oldala a Twitteren
A Twitter oldala
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Ebédrendelési tudnivalók

2020. szeptember 16.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Ebédrendelési tudnivalók (frissítve)

2020. augusztus 15.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Elhunyt Karakas Gábor (frissítve)

2020. június 29.

Néhány nappal 87. születésnapja után elhunyt Karakas Gábor, iskolánk legendás kémiatanára. Karakas tanár úr 1960-tól 1999-ig volt a gimnázium tanára, vezetőtanára és munkaközösség-vezetője.

Eredmények a TUDOK-ról

2020. június 22.

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.

Évzáró és karantén flash mob eredményhirdetés

2020. június 18.

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium tanévzáró műsora 2020. június 18-án.