Tízórai | Aktuális témák

Sportnap(ok) 2 in 1, mármint mindkettőről egy-két szó


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2008. május 26. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Nos, gondolom az értelmetlen cím után most értelmezést vártok.

Jogos. Tehát volt ugye két sportnapunk. Egy „egésziskolakommunálisankiBudára” és egy 24 órás sport. Mindkettő nagyon jó volt. Az első az „egésziskolás” (bár a megnevezés félrevezető, mert a 24 órás is az egész iskolának szólt) kötelező sportnap erős félelmeket váltott ki belőlem. Ugyanis nem osztályszintű, hanem iskolaszintű csapatok voltak, ami azt jelentette, hogy ismeretlenek előtt fogok égni. :) De nem így volt. Annyi jófej emberrel ismerkedtem meg, hogy megérte elmenni. Aki meg gyáva volt vagy cikinek tartotta, hát az sajnálhatja.

A nyeremények torta és csokik voltak, és érem az első három helyezett csapatnak (és igen, finom volt a torta :P). Akit érdekel, hogy mi volt a program, az megtekintheti a sportfalon a harmadikon (ha még kinn van). Jó apáczais programként kvíz is volt, persze sportjellegű.

És most a 24 órásról. Kevesen voltunk az elején. Pingpongoztunk, lent a tornateremben pedig röpi és foci volt. A cserediákok is élvezték. Úgy tíz felé már egész sokan lettünk. Akkor már floorballoztunk is. Összesen két ember aludt lent, az ebédlőben. Szóval mindenki jól bírta, végül is jó volt a társaság. :)

Murzsa Tímea

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Eredmények Marosvásárhelyről

Egy hete zajlott Marosvásárhelyen a 40. disputa bajnokság.

3. és 4. helyezés a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyen

2019. november 5-én és 6-án Szegeden a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyen 3 fős csapatok fizika, biológia és kémia feladatok révén mérkőztek meg.

A mai napon az 1956. október 23. napján kitört forradalom és szabadságharc hőseiről emlékeztünk meg

A megemlékezés keretében a 4. óra alatt egy 30 perces rádióműsort hallgattunk meg az osztálytermekben. A színvonalas műsort Borhegyi Péter tanár úr vezetésével a gimnázium 10.B osztályának tanulói készítették és adták elő. A cikkben lévő galéria október 23-ig még frissül.

Kozák András és Almási Balázs elnyerte a Richter Gedeon Nyrt. Talentum Alapítvány ösztöndíját

2019. október 2-án ünnepélyes keretek között átadták a Richter Gedeon Talentum Alapítvány ösztöndíjait a Richter Centenáriumi Emléktárban.

Egy nap sztrájk – Stec Kaidi tudósítása a klímasztrájkról

Beszámolót olvashattok a pénteki klímasztrájkról Stec Kaidi Tea tollából.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.