Tízórai | Aktuális témák

Sportnap(ok) 2 in 1, mármint mindkettőről egy-két szó


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2008. május 26. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Nos, gondolom az értelmetlen cím után most értelmezést vártok.

Jogos. Tehát volt ugye két sportnapunk. Egy „egésziskolakommunálisankiBudára” és egy 24 órás sport. Mindkettő nagyon jó volt. Az első az „egésziskolás” (bár a megnevezés félrevezető, mert a 24 órás is az egész iskolának szólt) kötelező sportnap erős félelmeket váltott ki belőlem. Ugyanis nem osztályszintű, hanem iskolaszintű csapatok voltak, ami azt jelentette, hogy ismeretlenek előtt fogok égni. :) De nem így volt. Annyi jófej emberrel ismerkedtem meg, hogy megérte elmenni. Aki meg gyáva volt vagy cikinek tartotta, hát az sajnálhatja.

A nyeremények torta és csokik voltak, és érem az első három helyezett csapatnak (és igen, finom volt a torta :P). Akit érdekel, hogy mi volt a program, az megtekintheti a sportfalon a harmadikon (ha még kinn van). Jó apáczais programként kvíz is volt, persze sportjellegű.

És most a 24 órásról. Kevesen voltunk az elején. Pingpongoztunk, lent a tornateremben pedig röpi és foci volt. A cserediákok is élvezték. Úgy tíz felé már egész sokan lettünk. Akkor már floorballoztunk is. Összesen két ember aludt lent, az ebédlőben. Szóval mindenki jól bírta, végül is jó volt a társaság. :)

Murzsa Tímea
A legfrissebb cikkek a rovatban

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam” avagy A végzős évfolyam idei díjazottjai

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a ballagási ünnepségen kerülnek átadásra a végzősök díjai. Az ünnepség idén ugyan elmaradt, de természetesen a díjak ugyanúgy kiosztásra kerülnek.

Ballagás 2020

Bár idén a ballagás a hagyományos formájában elmaradt, de úgy gondoltuk, az ünnepséget elvisszük az otthonaitokba.

Érettségik, tanévnaptár-változások, ballagás

Az igazgató úr tájékoztatója olvasható az érettségiről, az előrehozott vizsgákról, a tanévnaptár változásairól és a ballagásról.

Leköszönt az ID

Földi Teodor nyílt levélben köszöni meg azt az egy évet, amit az ID élén tölthetett. Márciusban lejárt a mandátuma. Az új elnök Csiszár Dóra.

Készítsetek flash mobot egymástól távol!

Az igazgató úr pénteki videoüzenetében felvetett flash mob-versenyének kiírása.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.