Tízórai | Aktuális témák

Sportnap(ok) 2 in 1, mármint mindkettőről egy-két szó


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2008. május 26. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Nos, gondolom az értelmetlen cím után most értelmezést vártok.

Jogos. Tehát volt ugye két sportnapunk. Egy „egésziskolakommunálisankiBudára” és egy 24 órás sport. Mindkettő nagyon jó volt. Az első az „egésziskolás” (bár a megnevezés félrevezető, mert a 24 órás is az egész iskolának szólt) kötelező sportnap erős félelmeket váltott ki belőlem. Ugyanis nem osztályszintű, hanem iskolaszintű csapatok voltak, ami azt jelentette, hogy ismeretlenek előtt fogok égni. :) De nem így volt. Annyi jófej emberrel ismerkedtem meg, hogy megérte elmenni. Aki meg gyáva volt vagy cikinek tartotta, hát az sajnálhatja.

A nyeremények torta és csokik voltak, és érem az első három helyezett csapatnak (és igen, finom volt a torta :P). Akit érdekel, hogy mi volt a program, az megtekintheti a sportfalon a harmadikon (ha még kinn van). Jó apáczais programként kvíz is volt, persze sportjellegű.

És most a 24 órásról. Kevesen voltunk az elején. Pingpongoztunk, lent a tornateremben pedig röpi és foci volt. A cserediákok is élvezték. Úgy tíz felé már egész sokan lettünk. Akkor már floorballoztunk is. Összesen két ember aludt lent, az ebédlőben. Szóval mindenki jól bírta, végül is jó volt a társaság. :)

Murzsa Tímea

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.