Tízórai | Aktuális témák

Az igazgatói iroda műhelytitkai


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2007. április 11. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok második délelőttjén betekintést nyertünk iskolánk igazgatójának eddig titokzatosnak vélt irodájába, első alkalommal.

Amint beléptünk, szemünk elé tárult egy diákokkal körbevett tárgyalóasztal, és kezdetét vette a titkok feltárása. Az igazgató úr nagyon barátságos hangnemben szólított meg minket, és röviden ismertette, hogy mivel fog eltelni a rendelkezésünkre álló röpke hatvan perc. Bővebben tájékozódhattunk a vezetőség tagjainak feladatairól, az esetleges programok lebonyolításáról. Rövid szerepjátékkal beleélhettük magunkat egy megbeszélés folyamatába. A falakon elhelyezett képek alapján láthattuk, hogy az épület a maga idejében nagyon modernnek számított, és korszerűen volt felszerelve, az egyetem büszkeségének számított.

A beszélgetés végén feltehettük kérdéseinket, és sok problémánkra választ kaptunk. Munkácsy igazgató úr szavai szerint mindig készségesen vár bennünket, ha esetleg ötleteink, javaslataink vagy netán problémáink akadnak. KÖSZÖNJÜK!

Jövőre is nagy izgalommal várjuk a további titkok feltárását!

Lukács Ingrid

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.