Tízórai | Aktuális témák

Az igazgatói iroda műhelytitkai


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2007. április 11. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok második délelőttjén betekintést nyertünk iskolánk igazgatójának eddig titokzatosnak vélt irodájába, első alkalommal.

Amint beléptünk, szemünk elé tárult egy diákokkal körbevett tárgyalóasztal, és kezdetét vette a titkok feltárása. Az igazgató úr nagyon barátságos hangnemben szólított meg minket, és röviden ismertette, hogy mivel fog eltelni a rendelkezésünkre álló röpke hatvan perc. Bővebben tájékozódhattunk a vezetőség tagjainak feladatairól, az esetleges programok lebonyolításáról. Rövid szerepjátékkal beleélhettük magunkat egy megbeszélés folyamatába. A falakon elhelyezett képek alapján láthattuk, hogy az épület a maga idejében nagyon modernnek számított, és korszerűen volt felszerelve, az egyetem büszkeségének számított.

A beszélgetés végén feltehettük kérdéseinket, és sok problémánkra választ kaptunk. Munkácsy igazgató úr szavai szerint mindig készségesen vár bennünket, ha esetleg ötleteink, javaslataink vagy netán problémáink akadnak. KÖSZÖNJÜK!

Jövőre is nagy izgalommal várjuk a további titkok feltárását!

Lukács Ingrid
A legfrissebb cikkek a rovatban

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam” avagy A végzős évfolyam idei díjazottjai

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a ballagási ünnepségen kerülnek átadásra a végzősök díjai. Az ünnepség idén ugyan elmaradt, de természetesen a díjak ugyanúgy kiosztásra kerülnek.

Ballagás 2020

Bár idén a ballagás a hagyományos formájában elmaradt, de úgy gondoltuk, az ünnepséget elvisszük az otthonaitokba.

Érettségik, tanévnaptár-változások, ballagás

Az igazgató úr tájékoztatója olvasható az érettségiről, az előrehozott vizsgákról, a tanévnaptár változásairól és a ballagásról.

Leköszönt az ID

Földi Teodor nyílt levélben köszöni meg azt az egy évet, amit az ID élén tölthetett. Márciusban lejárt a mandátuma. Az új elnök Csiszár Dóra.

Készítsetek flash mobot egymástól távol!

Az igazgató úr pénteki videoüzenetében felvetett flash mob-versenyének kiírása.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.