Tízórai | Aktuális témák

Szekeres Zoltán: Az Alpok világa


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2006. április 28. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

A tavalyi Bella Italia című előadás után idén is nagyon vártam az Apáczai Napok programját, hogy megtudjam, lesz-e Szekeres tanár úrnak előadása. Örömmel állapítottam meg, hogy a keddi napon Az Alpok világa címmel nézhetjük meg a diavetítéssel, élményekkel és érdekességekkel színesített beszámolót. Merthogy mindezen tulajdonságokra számítani lehetett.

Az Alpokban tett képzeletbeli kirándulásunk során tanár úr kalauzolt bennünket a tőle megszokott jellegzetes fellépéssel. Gyönyörű tájakon ívelt át utunk, sok nevezetességgel ismerkedtünk meg, érdekes történeteket hallgathattunk meg, sőt, hasznos tanácsokat is kaptunk arra az esetre, ha arrafelé kirándulnánk.

A szűkös, egy órás időkorlát ellenére viszonylag sok helyet jártunk végig. Sajnos tanár úr összes diája nem férhetett bele az előre kiírt időintervallumba, ezért néhányan már nem láthatták az előadás utolsó részét. Sajnálhatják.

Nekem volt szerencsém végignézni és mosollyal az arcomon jöttem ki. Azt hiszem, ezek az előadások a következő évek Apáczai Napjainak üde színfoltjai lesznek.

Kovács Zsolt
A legfrissebb cikkek a rovatban

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam” avagy A végzős évfolyam idei díjazottjai

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a ballagási ünnepségen kerülnek átadásra a végzősök díjai. Az ünnepség idén ugyan elmaradt, de természetesen a díjak ugyanúgy kiosztásra kerülnek.

Ballagás 2020

Bár idén a ballagás a hagyományos formájában elmaradt, de úgy gondoltuk, az ünnepséget elvisszük az otthonaitokba.

Érettségik, tanévnaptár-változások, ballagás

Az igazgató úr tájékoztatója olvasható az érettségiről, az előrehozott vizsgákról, a tanévnaptár változásairól és a ballagásról.

Leköszönt az ID

Földi Teodor nyílt levélben köszöni meg azt az egy évet, amit az ID élén tölthetett. Márciusban lejárt a mandátuma. Az új elnök Csiszár Dóra.

Készítsetek flash mobot egymástól távol!

Az igazgató úr pénteki videoüzenetében felvetett flash mob-versenyének kiírása.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.