Tízórai | Aktuális témák

Eljött a Csere ideje


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2005. április 12. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Nem is tudom, mire számítottam. Illetve azt tudom, hogy mire, azt nem, hogy vajon miért.

Arra számítottam, hogy idén a Szakmai Napok elmaradása miatt nagyobb szerepet kap az Apáczai Napok. Végül is maga a tény már nagyobb szerepűvé tette, de arra számítottam, hogy ez meg is fog rajta látszani. (S látván a kitűzött programok mennyiségét és sokszínűségét, minden okom megvolt a bizakodásra.)

Arra számítottam, hogy talán egy Photoshop előadás 46. percében (bár kétségkívül 45 percesre volt kiírva – így panaszom valóban alaptalan) még nem sürgetnek minket (illetve az előadót) a projektor miatt.

Arra számítottam, hogy talán nem fogok elgondolkozni, hogy vajon kegyes hazugságot hallok-e, mikor az előadó megköszöni, hogy „ilyen sokan eljöttek”, mert mindezt nem 15 embernek fogja mondani.

Arra számítottam, hogy – hisz úgy hallottam, elvileg kötelező volt egy-két programon való részvétel – talán még a második napon is sok emberrel lehet találkozni az iskola épületében.

Csalódtam az Apáczai Napokban. De nem azért, mert rossz előadásokat hallottam volna. Sőt!

Élveztem azt a photoshopos előadást, és reméltem, hogy minél tovább ott tudja tartani azt a projektort az előadó. Ugyanígy élveztem a két óra hosszú, általam végigállt (!) kvantumfizikai előadást, és remélem, hogy legalább feleannyit megértettem belőle, mint amennyit gondolok.

A többi programmal együtt is élveztem az Apáczai Napokat, és remélem, hogy jövőre is élvezni fogom. De azért inkább rosszra számítok. Csak a biztonság kedvéért.

Diószegi Tamás

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.