Tízórai | Aktuális témák

A Tiszta Szívvel lett az ország egyik legjobb iskolaújságja


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2013. május 17. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Rövid beszámoló az Országos Diák Sajtófesztiválról.

A DUE Médiahálózat immár huszonharmadik alkalommal írta ki idén Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát. Három korosztályban (általános iskola, középiskola, felsőoktatás) nyolc kategóriában keresték az ország legtehetségesebb újságíróit, rádiósait, videósait, fotósait, valamint a legjobb diáklapokat. Az eredményhirdetésre az éves Országos Diák Sajtófesztiválon került sor május 10-én pénteken. A Tiszta Szívvel 51. évfolyamának eddig megjelent lapszámjai alapján a megosztott 3. helyezést érte el az Év diáklapja kategóriában. Ellenfelünk az Alternatív Közgazdasági Gimnázium Szubjektív elnevezésű lapja volt. Külön érdekesség, hogy 1. helyezésre a zsűri idén nem osztott díjakat. E mellett Szalai Rebeka, újságunk egyik rovatvezetője és lelkes szerzője is több cikkel nevezett az Év diákújságírója kategóriában, és az általános iskolai korosztályban a 2. helyezést érte el! A szervezetről és az eredményekről részletesen a következő linken lehet olvasni:
http://www.due.hu/hir/810/tehetsegkutato-diakmedia-palyazat-
2013-eredmenyek


A Tiszta Szívvel lett az ország egyik legjobb iskolaújságja

Kriston Attila

Kapcsolódó linkek

A Tiszta Szívvel hivatalos oldala

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.