Tízórai | Aktuális témák

Tornagála


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2013. április 4. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok utolsó délutánján megrendezett tanár-diák meccsek között valami egészen új volt. Itt tekinthették meg az érdeklődők a tornagálát, amit Hegedűs Mónika és Illés Vanda szerveztek.

A első tornagálán 16 diák mutatott be különböző talajtornai elemeket és akrobatikus gyakorlatokat. Az elején még alap dolgokat láthatott a közönség, aztán egyre merészebb és látványosabb elemek is előkerültek, s ezt még a drámai zene is aláfestette hangulatfokozóként. A legnagyobb sikert egyértelműen a szekrény fölötti szaltó aratta, amit egy kilencedikes fiú produkált. A végét egy csoportos „beállás” zárta le, ahol volt piramis, spárga, híd, skorpióállás és mi egymás. A fogadtatás egyértelműen pozitív volt, amit mi sem mutatott jobban, minthogy dörgő tapsot kapott a produkció.


Tornagála

(Jó hír azoknak, akik lemaradtak, hogy nagy valószínűséggel az Utcabál keretein belül újra lesz tornagála.)

Köszönjük a szervezőknek és a részvevőknek egyaránt ezt az élményt!

Koppány Barbara

Kapcsolódó cikkek

Sportprogramok az Apáczai Napokon

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.