Tízórai | Aktuális témák

TEP


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2004. április 13. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok nem csak előadásokat, újabb jegyzetelési lehetőségeket hoztak, hanem valami vidámat, kellemeset is, a TEP-et. Ez az a program, ahol a tanároké a megmérettetés…

A legtöbbször igen kellemes párosításban elhelyezkedő tanárok – gondolva itt Forró tanár úr és Zsigri tanár úrra, vagy pedig Czédulás tanárnő és Borhegyi tanár úr csapatára – eléggé felüdült perceket hoztak nekünk a délutáni színdarabok előtt.


TEP

Ha az elődöntőkön még nem is, de a döntőn már feltűntek a fanclubok óriásplakátokkal, zászlócskákkal, vagy akár pólóra vasalt fényképekkel.

Az egész műsor hangulatát már Csiszár tanár úr és Magyar tanárnő ruházata is feldobta a mókás mamusszal, csíkos zoknikkal és a mintás pólókkal.


TEP

Voltak párok, akik a feladatoknál adták bele minden tudásukat, ezzel elég sok pontot szerezve a csapatuknak. Láthattunk tudáspróbát, szinkronizálást, „Most mutasd meg”-et, és a döntő fénypontját: a karaokeversenyt.

Még a vége előtt ki lettek hírdetve az Év Tanára Választás győztesei, akiket Czédulás Katalin és Borhegyi Péter személyében ünnepelhetett a közönség.

Majd pedig záróakkordként átadták a TEP győztesének járó díjat, egy nagyon finom tortát, amit a verseny után a győztesek és a szurkolók együtt fogyasztottak el.


TEP

Gratulálunk mind a TEP nyerteseinek, a FámFatál csapat tagjainak (Ringhofer Monika és Bakos Györgyi tanárnőnek), mind pedig az Év Tanára Választás győzteseinek!

Zsigmond Zsuzsanna

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Eredmények Marosvásárhelyről

Egy hete zajlott Marosvásárhelyen a 40. disputa bajnokság.

3. és 4. helyezés a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyen

2019. november 5-én és 6-án Szegeden a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyen 3 fős csapatok fizika, biológia és kémia feladatok révén mérkőztek meg.

A mai napon az 1956. október 23. napján kitört forradalom és szabadságharc hőseiről emlékeztünk meg

A megemlékezés keretében a 4. óra alatt egy 30 perces rádióműsort hallgattunk meg az osztálytermekben. A színvonalas műsort Borhegyi Péter tanár úr vezetésével a gimnázium 10.B osztályának tanulói készítették és adták elő. A cikkben lévő galéria október 23-ig még frissül.

Kozák András és Almási Balázs elnyerte a Richter Gedeon Nyrt. Talentum Alapítvány ösztöndíját

2019. október 2-án ünnepélyes keretek között átadták a Richter Gedeon Talentum Alapítvány ösztöndíjait a Richter Centenáriumi Emléktárban.

Egy nap sztrájk – Stec Kaidi tudósítása a klímasztrájkról

Beszámolót olvashattok a pénteki klímasztrájkról Stec Kaidi Tea tollából.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.