Tízórai | Aktuális témák

TEP


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2004. április 13. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok nem csak előadásokat, újabb jegyzetelési lehetőségeket hoztak, hanem valami vidámat, kellemeset is, a TEP-et. Ez az a program, ahol a tanároké a megmérettetés…

A legtöbbször igen kellemes párosításban elhelyezkedő tanárok – gondolva itt Forró tanár úr és Zsigri tanár úrra, vagy pedig Czédulás tanárnő és Borhegyi tanár úr csapatára – eléggé felüdült perceket hoztak nekünk a délutáni színdarabok előtt.


TEP

Ha az elődöntőkön még nem is, de a döntőn már feltűntek a fanclubok óriásplakátokkal, zászlócskákkal, vagy akár pólóra vasalt fényképekkel.

Az egész műsor hangulatát már Csiszár tanár úr és Magyar tanárnő ruházata is feldobta a mókás mamusszal, csíkos zoknikkal és a mintás pólókkal.


TEP

Voltak párok, akik a feladatoknál adták bele minden tudásukat, ezzel elég sok pontot szerezve a csapatuknak. Láthattunk tudáspróbát, szinkronizálást, „Most mutasd meg”-et, és a döntő fénypontját: a karaokeversenyt.

Még a vége előtt ki lettek hírdetve az Év Tanára Választás győztesei, akiket Czédulás Katalin és Borhegyi Péter személyében ünnepelhetett a közönség.

Majd pedig záróakkordként átadták a TEP győztesének járó díjat, egy nagyon finom tortát, amit a verseny után a győztesek és a szurkolók együtt fogyasztottak el.


TEP

Gratulálunk mind a TEP nyerteseinek, a FámFatál csapat tagjainak (Ringhofer Monika és Bakos Györgyi tanárnőnek), mind pedig az Év Tanára Választás győzteseinek!

Zsigmond Zsuzsanna
A legfrissebb cikkek a rovatban

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam” avagy A végzős évfolyam idei díjazottjai

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a ballagási ünnepségen kerülnek átadásra a végzősök díjai. Az ünnepség idén ugyan elmaradt, de természetesen a díjak ugyanúgy kiosztásra kerülnek.

Ballagás 2020

Bár idén a ballagás a hagyományos formájában elmaradt, de úgy gondoltuk, az ünnepséget elvisszük az otthonaitokba.

Érettségik, tanévnaptár-változások, ballagás

Az igazgató úr tájékoztatója olvasható az érettségiről, az előrehozott vizsgákról, a tanévnaptár változásairól és a ballagásról.

Leköszönt az ID

Földi Teodor nyílt levélben köszöni meg azt az egy évet, amit az ID élén tölthetett. Márciusban lejárt a mandátuma. Az új elnök Csiszár Dóra.

Készítsetek flash mobot egymástól távol!

Az igazgató úr pénteki videoüzenetében felvetett flash mob-versenyének kiírása.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.