Tízórai | Aktuális témák

TEP


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2004. április 13. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Az Apáczai Napok nem csak előadásokat, újabb jegyzetelési lehetőségeket hoztak, hanem valami vidámat, kellemeset is, a TEP-et. Ez az a program, ahol a tanároké a megmérettetés…

A legtöbbször igen kellemes párosításban elhelyezkedő tanárok – gondolva itt Forró tanár úr és Zsigri tanár úrra, vagy pedig Czédulás tanárnő és Borhegyi tanár úr csapatára – eléggé felüdült perceket hoztak nekünk a délutáni színdarabok előtt.


TEP

Ha az elődöntőkön még nem is, de a döntőn már feltűntek a fanclubok óriásplakátokkal, zászlócskákkal, vagy akár pólóra vasalt fényképekkel.

Az egész műsor hangulatát már Csiszár tanár úr és Magyar tanárnő ruházata is feldobta a mókás mamusszal, csíkos zoknikkal és a mintás pólókkal.


TEP

Voltak párok, akik a feladatoknál adták bele minden tudásukat, ezzel elég sok pontot szerezve a csapatuknak. Láthattunk tudáspróbát, szinkronizálást, „Most mutasd meg”-et, és a döntő fénypontját: a karaokeversenyt.

Még a vége előtt ki lettek hírdetve az Év Tanára Választás győztesei, akiket Czédulás Katalin és Borhegyi Péter személyében ünnepelhetett a közönség.

Majd pedig záróakkordként átadták a TEP győztesének járó díjat, egy nagyon finom tortát, amit a verseny után a győztesek és a szurkolók együtt fogyasztottak el.


TEP

Gratulálunk mind a TEP nyerteseinek, a FámFatál csapat tagjainak (Ringhofer Monika és Bakos Györgyi tanárnőnek), mind pedig az Év Tanára Választás győzteseinek!

Zsigmond Zsuzsanna

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.