Tízórai | Aktuális témák

Sportnap 2011


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2011. május 11. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Idén is megrendezésre került május 4-én a Sportnap. Mint az elmúlt 4 évben, most is jelen volt az összes olyan osztály, akik nem osztálykiránduláson voltak és nem érettségiztek.

A helyszín a Kamaraerdei Ifjúsági Park volt. Szerencsére még az időjárás is nekünk kedvezett, mert nem esett az eső, így kint, a szabadban tudtunk sportolni.

A csapatokat idén úgy osztották be, hogy mikor megérkeztek az osztályok, mindenki kapott a kezére alkoholos filccel 1-től 20-ig egy számot, és az azonos számú diákok alkottak egy csapatot. Ez az ötlet nagyon jó volt, mert így lehet ismerkedni az iskolatársainkkal. Csak az volt a baj, hogy akadtak olyanok, akiknek nem tetszett, hogy hová kerültek, ezért átírták a számukat. Miután összeálltak a csapatok és bemelegítettünk, megkaptuk a menetlevelet, amin rajta volt, hogy mikor hová kell menni, és hogy kikkel fogunk versenyezni.

Összesen 10 játékszám volt. Kosár, foci, illetve a lányoknak tollas, floorball, sorverseny, röplabda, súlylökés, kötélhúzás és célba dobás, partizán, petanque, activity. Nekem az különösen tetszett, hogy volt a foci mellett tollas is, így a lányok nem unatkoztak addig, amíg a fiúk fociztak. Az activity játékban sporttal kapcsolatos fogalmakat kellett elmutogatni. Itt nagyon sokat lehetett nevetni.


Képgaléria

Ami kicsit rossz volt, hogy azok miatt, akik átírták a számukat, volt olyan csapat, ahol tizenöten voltak, és volt olyan is, ahol csak kilencen.

Az összes sportverseny nagyon megszervezett volt, hála a testnevelőknek és a segítő tanároknak.

A végén pedig eredményhirdetés volt. A verseny nagyon szoros lett, mert sok megosztott helyezés született. Az első három helyezett csokit, gumicukrot, újságot és oklevelet kapott.

Szerintem őszintén mondhatjuk, hogy egy jó nap volt, ahol nem kellett nagyon megerőltetnünk magunkat, de mégis jót szórakoztunk.

Köszönjük szépen az összes olyan tanárnak, akik segítettek ezt megszervezni, és azoknak, akik felügyeltek a különböző sportoknál!

Molnár Szabina

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.