Tízórai | Aktuális témák

I. Tanévzáró Apáczais Utcabál és Tehetségnap


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2010. május 13. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

2010. június 11-én kerül megszervezésre az I. Tanévzáró Apáczais Utcabál.

Szeretettel várjuk régi és mai diákjainkat az I. Tanévzáró Apáczais Utcabálon 2010. június 11-én, pénteken 15 és 22 óra között. A rendezvény helyszíne a sétálóövezetté alakított Papnövelde utca és Egyetem tér. A nagyszínpadon koncertek, tánczene, az utcában sátrak, büfé várják a látogatókat. Az épület is nyitva áll az apáczaisok számára. A tetőteraszon unplugged koncertek, többek között a Pamela Anderson Band közreműködésével. Az öregdiákokat, tanárainkat és a szülőket sörpad és -sátor várja az udvaron!

Kérjük az öregdiákokat, értesítsék egymást! Rendszeresen jelentkezünk friss információkkal az utcabál hivatalos oldalán:

http://meridian.apaczai.elte.hu/utcabal

A szervezők nevében:

Munkácsy László

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.