Ajánló | Zene

Monchichi Potenciál


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2005. december 20. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Senki ne rémüljön meg, nem fizika óra lesz, csak az egyik kedvenc zenekaromról akarok Nektek is életjelet adni. Tehát az együttes neve: Monchichi Potenciál. A moncsicsit gondolom mindenki ismeri, arról a szőrös kis makiról van szó.

A kellő bevezetés után, azt hiszem, rátérhetek a lényegre: vagyis a zenéjükre. Eddig hat számuk van, meg négy remix, de már ezek is hihetetlen igényesek. Valamiért a szimbolisták jutnak róluk mindig eszembe… Ez általában a Színezz mindent című számuknál ötlik be. Igazából nem tudom megmagyarázni, miért. Mindegy is az egész, nem gondolkozni kell a zenéjükön, hanem átérezni, ám az jön magától. Besurran az ember hallójáratain és kijön a másik oldalon, de mindig visszakívánkozik oda, újra meg újra meg kell hallgatni és nem lehet megunni. A hét tag profi zenész, főhadiszállásuk Debrecen, de mindenfelé játszanak. Így pl. megfordultak már a Szigeten, a Vekeri-fesztiválon, a Gödörben és még sok helyen. Hamarosan megjelenik a lemezük is, bemutató koncert december 30-án, Debrecenben (szállásinfó Csengénél, 12/d). A stílusról nem mondok semmit, nem is tudnék, én csak élvezője vagyok a zenének.

A továbbiakat Rátok bízom!

Czímer Krisztina

Kapcsolódó linkek

A zenekar hivatalos oldala
A legfrissebb cikkek a rovatban

Karácsonyi filmajánló

A karácsony, illetve az azzal járó készülődés az év legszebb időszaka. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot. Kellemes mézeskalács falatozós, forró teát kortyolgatós filmezést kívánunk Mindenkinek!

Ketrec

Programajánló: 2018. december 7. (péntek) 19 óra, Marczibányi téri Művelődési Központ.

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.