Hamlet | MERIDIÁN

Ajánló | Színház

Hamlet
A cikk linkje:
2010. november 29. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

A MASZK Egyesület létrehozott egy érdekesnek ígérkező Hamlet-előadást. A bemutatót 2009-ben tartották nagy sikerrel, a darabbal számos külföldi fesztiválon is részt vettek már. Az alkotók fontosnak tarják, hogy a középiskolás korosztályhoz is eljusson a mű, így iskolákban is vállanak előadásokat. AZ előadásért a művészek nem kérnek díjazást.

Mivel nekem egy olyan közönségszervező hívta fel a figyelmemet a darabra, aki egyébként a Színháztörténeti Intézet munkatársa, és aki évek óta nagyon jó programokra vitt el bennünket a mostani 12.B humán tagozatával, felvettem a kapcsolatot az előadás létrehozóival, és meghívtam őket az iskolába.

A bemutató időpontja és helyszíne: december 13. (hétfő) 15 óra, Színházterem. Az előadás 55 perces, és utána az érdeklődők számára beszélgetés lesz a látottakról az előadó és a rendező részvételével.


Hamlet

Néhány fényképet meg lehet nézni az előadásról a MASZK honlapján:
http://www.maszk.hu/Galeria/Program/329

További részletek:
Rövid ismertető (Word dokumentum)
Szereposztás (Word dokumentum)

Várjuk az érdeklődőket!

Garam Ágnes

Kapcsolódó linkek

Képek a MASZK Egyesület honlapján
A MASZK Egyesület honlapja
A legfrissebb cikkek a rovatban

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

KOMA Bázis közösségi színház

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

Az eltűnés sorrendjében

Az elzárt, apró településen élő nyárspolgár, az utakat karbantartó Nils (Stellan Skarsgard) életét szörnyű tragédia rázza meg: egyetlen fiát holtan találják. A kétségbeesett apa a kezdetektől fogva azt gyanítja, hogy gyermeke gyilkosság áldozata lett…

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2018 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.