Jane Roberts: Seth megszólal | MERIDIÁN

Ajánló | Könyv

Jane Roberts: Seth megszólal
A cikk linkje:
2004. november 4. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

Egy rövid könyvajánló.

A könyv alcíme: Üzenetek a szellemvilágból. Ez utal az eredetére, ugyanis az írónő állítása szerint egy magát Seth-nek nevező szellem diktálta a szöveget, amit férje gyorsírással leírt. Ebben a könyvében Jane Roberts elmondja, hogyan került kapcsolatba Seth-tel, és rengeteg részletet közöl az ülések anyagából, amik roppant érdekesek.


Seth megszólal

Végülis mindegy, hogy elfogadjuk-e a mű keletkezésére vonatkozó adatokat, a közölnivalója akkor is értékes. Leginkább pszichológiai szempontból közelíti meg a minden embert érdeklő témákat. Sok kérdésre kaphatunk válaszlehetőséget, mivel egészen eredeti nézőpontból közelíti meg a leírtakat.

Témái: álmok és valóságosságuk, halál utáni élet, Isten fogalma-teremtés, médiumitás, stb.

További könyvei: Seth könyve I-II. Ezekben csak a Seth által diktált szövegek találhatók.

Czímer Krisztina

Kapcsolódó linkek

http://www.seth.hu
A legfrissebb cikkek a rovatban

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

KOMA Bázis közösségi színház

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

Az eltűnés sorrendjében

Az elzárt, apró településen élő nyárspolgár, az utakat karbantartó Nils (Stellan Skarsgard) életét szörnyű tragédia rázza meg: egyetlen fiát holtan találják. A kétségbeesett apa a kezdetektől fogva azt gyanítja, hogy gyermeke gyilkosság áldozata lett…

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2018 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.