Ajánló | Könyv

Leslie L. Lawrence: Ahol a pajpaj jár
A cikk linkje:
2004. május 21. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

„A dzsungelben minden ehető. Te is.” – ezzel a pápua mondással kezdődik ez a fantasztikus könyv. A fantasztikus szót vehetjük két értelemben, ugyanis a könyv szuper, és nagy szükségünk van a fantáziánkra, ha érteni akarjuk. Szóval inkább azok vegyék kézbe, akik nem teljesen földhöz ragadtak, és szeretik a sci-fiket.

Érdekes események történnek Pápua Új-Guineában, a Matupit vulkán közelében, a pápuák körében, akik MÁR nem esznek embert!

Egy rettegett erdei szellem gyilkolni kezd; füstölt holttestek kerülnek elő itt is, ott is, majd eltűnnek; Natnat felügyelő, aki a Matupit melletti faluban, Rabaulban dolgozik, felfoghatatlan módon eltűnik; éjszaka lerágják az ember lábáról a szandált, és még hasonló, cseppet sem megnyugtató dolgokkal találkozhatunk.

A pápuákhoz ekkor érkezik meg Leslie L. Lawrence, kezében a 38-as Smith and Wessonnal (valamint zsebében a pipájával), és elindul, hogy kiderítse Pápua Új-Guinea rejtélyeit…

Fekete Szandra
A legfrissebb cikkek a rovatban

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

KOMA Bázis közösségi színház

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

Az eltűnés sorrendjében

Az elzárt, apró településen élő nyárspolgár, az utakat karbantartó Nils (Stellan Skarsgard) életét szörnyű tragédia rázza meg: egyetlen fiát holtan találják. A kétségbeesett apa a kezdetektől fogva azt gyanítja, hogy gyermeke gyilkosság áldozata lett…

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2018 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.