Ajánló | Könyv

Chyczy-Dráveczky Zsuzsa: Asszony a fáraók trónján
A cikk linkje:
2004. március 4. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

A fáraó rejtélyes halála után ki teheti a fejére Egyiptom Kettős Koronáját? Először talán senkit nem is érdekel, hogy ki…

De a könyv mégis sokkal érdekesebbnek ígérkezik, mint egy krimi. Az egymástól független és kapcsolatmentes emberi sorsok hirtelen összefonódása fogja izgalmassá tenni! Minden sorban igaz és megtörtént eseményekről olvashatunk, olyan eseményekről, amelyek akár velünk is megtörténhettek volna, ha akkoriban jövünk a világra. Olyan érzés, mintha ott lennél a király (vagy királynő?) pompás udvarában, a templomok megszentelt falai között. Mintha ott lennél a nagy tömegben, mely a dicső istenfáraó felvonulását gyűlt össze megcsodálni. Meghökkensz, ahogy a világ legszebb és legnagyobb halotti templomát építik fel a szemed láttára. Egy szóval szokások, szertartások, titkok és cselszövések, örök szerelmesek és küzdelmek várnak rád, ha úgy döntesz, hogy elolvasod Chyczy-Dráveczky Zsuzsa Asszony a fáraók trónján című könyvét.

Junger Dária
A legfrissebb cikkek a rovatban

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

KOMA Bázis közösségi színház

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

Az eltűnés sorrendjében

Az elzárt, apró településen élő nyárspolgár, az utakat karbantartó Nils (Stellan Skarsgard) életét szörnyű tragédia rázza meg: egyetlen fiát holtan találják. A kétségbeesett apa a kezdetektől fogva azt gyanítja, hogy gyermeke gyilkosság áldozata lett…

Imprimatur, Veritas, Secretum, Mysterium

Rita Monaldi és Francesco Sorti olasz (jelenleg Bécsben élő) író házaspár munkái a történelmi regények legújabb és legnépszerűbb darabjai.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2018 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.