Szalagavató bál 2024

2024. február 5.

Ezen oldal internetes címe:
http://meridian.apaczai.elte.hu/bal

Utolsó frissítés: 2024. január 23.

Ezen lap tartalmát Pálréti Orsolya tanárnő szerkeszti.
Ha üzenni szeretnél neki, írj az apaczaiszalagavato@gmail.com címre!

Legfrissebb hírek

Kedves Bálozók!

A belépők árusítását megkezdtük a IV. emeleti gazdasági irodában, a jegyek ára 3500 Ft. A meghívó tulajdonosa 3500 Ft-tal támogatja az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítványt.

10 éven aluli gyermekek számára a belépés díjtalan.

Közérdekű információk

A bál időpontja: 2024. január 27. (szombat)
Helyszín: Pestszentimrei Sportkastély, 1188 Budapest, Kisfaludy u. 33/b.
  GPS-koordináták: É 47° 24' 36.67", K 19° 11' 27.82"

Megközelítés BKV-val

Kálvin tértől M3 metrópótló busszal Kőbánya-Kispest felé a Kőbánya-Kispest (végállomás) megállóig, onnan 184-es autóbusszal Pestszentimre, Benjámin utca felé a Vezér utca megállóig (21. megálló). Ezt az utat ajánljuk annak is, aki a Határ útról jön.

Autóval érkezőknek 700 db ingyenes parkoló áll rendelkezésére. A Sportkastélyban ruhatár is áll majd a vendégek rendelkezésére. Ennek díja 500 Ft/fő, de használata nem kötelező.

Műsor

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a 17 óra utáni kezdési időpontok mind becsült, tájékoztató jellegű adatok!

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát.

17.00: Fanfárok jelzik a kezdést. Vendégek köszöntése, a 12.A,B,C,D osztályok bevonulása.
kb. 17.10: Jankovics László igazgató úr köszöntő beszéde
kb. 17.20: a 12.A és B osztályok szalagtűzése
kb. 17.45: a 12.C és D osztályok szalagtűzése

kb. 18.10: PALOTÁS – melyet megtekintenek a végzősök is
kb. 18.30: Végzős évfolyam ünnepélyes levonulása

        20 perc szünet

kb. 18.50: 12.AB NYITÓ KERINGŐ

kb. 19.00: Kiss Domonkos-Szalóky Laura szóló produkciója
kb. 19.05: Hexes tánccsoport bemutatója
kb. 19.10: Kiss Domonkos-Kaukál Hanna szóló produkciója

kb. 19.15: Osztályvideó levetítése (12.A)
kb. 19.20: Osztályvideó levetítése (12.B)

kb. 19.25: 12.C osztálytánca
kb. 19.35: 12.D osztálytánca
kb. 19.45: 12.A osztálytánca
kb. 19.55: 12.B osztálytánca

kb. 20.05: Osztályvideó levetítése (12.C)
kb. 20.10: Osztályvideó levetítése (12.D)

kb. 20.20: 12.CD ZÁRÓ KERINGŐ

kb. 20.30: a 12.A és 12.B osztályok bevonulása
kb. 20.35: A VÉGZŐS ÉVFOLYAM ZÁRÓ KERINGŐJE

kb. 20.45-21.30: Össztánc a vendégekkel

Főpróbák (tervezet)

Leghamarabb 11.30-kor lehet érkezni a Sportkastélyba.

Az összes palotás táncos az öltözőfolyosó végén található tükrös teremben öltözik, először a lányok, majd a fiúk:
14.10-14.40: lányok
14.40-15.10: fiúk

Minden kiírt kezdési időpont úgy értendő, hogy előtte 10 perccel már beöltözve várjátok együtt a táncparkett szélén, hogy sorra kerüljetek.

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát.

FŐPRÓBÁK RENDJE

12.00-12.25: 12.A osztálytánca
12.25-12.50: 12.B osztálytánca
12.50-13.30: 12.CD KERINGŐ
13.30-13.40: ÉVFOLYAMKERINGŐ
13.40-14.20: 12.AB KERINGŐ
14.20-14.45: 12.C osztálytánca
14.45-15.10: 12.D osztálytánca
15.10-15.20: Kiss Domonkos és táncpartnerei
15.20-15.40: PALOTÁS
15.40-16.10: Szalagtűzés próbája
Köszönetek

A 2023-as végzős évfolyam köszönete

Kedves Tanárnő!

A 12. évfolyam nevében szeretnénk megköszönni még egyszer ezt a csodálatos szalagavatót! Bámulatos, hogy minden mennyire a tervek szerint ment és mennyi ember munkája volt benne, de mégis: a Tanárnő nélkül ez nem tudott volna megvalósulni. Öröm visszagondolni az eseményre és a Tanárnő hozzáértésére, kedvességére és végtelen türelmére. Jó volt érezni, hogy végig minket támogatott.

Hálás üdvözlettel: a 12. évfolyam

Pálréti Orsolya szavai a 2023-as végzős évfolyamhoz

Kedves Végzősök!

Meghatódva olvastam leveleteket! Örülök, ha valóban éreztétek, hogy értetek dolgozom. Különösen nagy elismerés ez számomra egy olyan évfolyamtól, ahol most épp senkit nem tanítok. Mindenkinek nagyon feszített tempójú, sűrű volt ez a januári finis, nehéz volt mindenre gondolni, határidőket betartani, nekem is! Mégis nagyon jólesett, hogy akár ismeretlenül is, de bátran fordult hozzám diák is, szülő is és a kommunikáció mindvégig udvarias keretek között, tiszteletteljes hangnemben zajlott. Ezt én jóformán mindennél fontosabbnak tartom és hálásan köszönöm. Ahogy végül ezt a csodálatos estét is az elegáns, fegyelmezett, de jókedvű tűzéssel, a romantikus, megható keringőkkel, fáklyás vonulással és az egyszerűen fergeteges osztálytáncokkal! Nagyon várom a fotókat, videókat! Ilyen ütős koreográfiákat csak Zsuzsi tud írni és csak igazi közösségek tudnak betanulni és ilyen erővel, átéléssel előadni, úgyhogy szívből gratulálok mind a négy osztálynak!

Szeretettel
Pálréti Orsolya

A 2017-es végzős évfolyam köszönete

Kedves Pálréti tanárnő!

Sok-sok éve kísérhetjük figyelemmel a színvonalas apáczais szalagavatókat. Mind más és más, változnak a diákok, a szülők, a tanárok, de a szervezők már jó ideje ugyanazok. Nem is véletlenül. Ahhoz, hogy ilyen zökkenőmentesen tudjanak haladni a főpróbák, majd a műsor is, szükség van egy olyan emberre, aki jó szervezőként mindent egyszerre kézben tud tartani. Köszönetet szeretnénk nyilvánítani azért, mert mindannyiunk számára maradandó emlék volt a 2017-es szalagavató, méltó lezárása az itt töltött hat vagy négy évünknek.

Sokat és hosszan lehetne erről írni, hiszen mindenkinek mást és mást jelentett az az este, de a videók és a képek jól mutatják azt, hogy egy dolog biztosan közös volt és az az öröm. Azt hiszem az igazi dicséret a szervezők számára, látni, hogy a munkájuk nyomán az elkövetkezendő évtizedekben egy jó emlékként marad meg ez az este. Egy szó, mint száz: köszönjük Pálréti Orsolya tanárnőnek a színvonalas szalagavatót a 2017-es év végzőseinek nevében!

Kedves Tanárnő!

Nem lehet elégszer megköszönni ezt a csodálatos szalagavatót. Minden olyan szép volt! De azért megpróbálkozunk vele minden felületen. ☺

Mindenki kicsit izgult, vagy legalábbis kíváncsian indult neki a szombati napnak, hiszen saját szalagavatója mindenkinek csak egyszer van az életben. De felesleges volt az izgalom, mert minden flottul ment (és olyan gyorsan, hogy fel sem fogtuk, és már eltelt az este)! Ez a Tanárnő sok munkája, ideje és energiabefektetése nélkül nem ment volna! Köszönjük, hogy nem esett kétségbe, amikor a jól tájékoztatott segítők se voltak képben! Köszönjük, hogy kismamaként is végig részt vett a hosszú eseményen! És végül köszönjük a sok sok élményt erről a napról (amit a sok fotó is csak részben fog visszaadni)!

A

osztály

A 2016-os végzős évfolyam köszönete

A 2016-os végzős évfolyam nevében Juhász Zsófia mondott köszönetet Pálréti Orsolyának:
Köszönjük szépen, Tanárnő!

Pálréti Orsolya szavai a 2016-os végzős évfolyamhoz

Kedves Bálozók!

Sok szeretettel gratulálok minden kedves végzősnek és közreműködő tanáraiknak a szép estéért. Engem megint elvarázsoltak a táncok! Úgy tűnt, hogy ti fellépők, ünnepeltek is jól éreztétek magatokat, egyfajta jókedvű könnyedség volt a levegőben. Pontosak, csinosak, elegánsak, és főleg együttműködőek voltatok! Remélem, hogy a vendégeiteknek is, akiknek száma minden bizonnyal rekordot döntött idén, tetszett a szalagtűzés és a műsor. Sokan dolgoztunk együtt ennek a különleges estének a sikeréért, így tehát sokaknak tartozom köszönettel a segítségért. Ahogy mondani szokás, ez a rendezvény nélkülük nem jöhetett volna létre: a minden bizonnyal rengeteg áldozatot hozó szüleitek, a titeket támogató tanárok,a csarnokot mindenestül biztosító Jubileumi Alapítvány, hihetetlenül kreatív tánctanáraitok, a számtalan rendező diák és szülő, a kapcsolattartó diákok, a műsorvezetők mind hozzájárultak a bál sikeréhez. Ezer köszönet nekik! A technikai malőr miatt remélem nincs komoly tüske senkiben, szerencsére sikerült gyorsan orvosolni, jövőre pedig tanulunk a hibáinkból. Köszönet nektek a csodálatos virágcsokorért, nagyon jól esett ez a gesztus, ahogyan az iskolában a 12.B osztály köszönetnyilvánítása is, a sok kedves, elismerő szó. Innentől pedig jöhet az önfeledt képnézegetés, videóvadászat. Az est elröppent, de remélem az emlék maradandó.

Köszönettel: Pálréti Orsolya

A 2015-ös végzős évfolyam köszönete

Kedves Pálréti Orsolya Tanárnő!

Mióta ismerjük, megbizonyosodtunk arról, hogy milyen önzetlen, hogy mennyire a szívén viseli a diákok gondjait, és hogy jobb kezekben nem is lehetne a bál szervezése. Mindig odafigyel a legapróbb részletekre, még gondol arra is, hogy a már kiforrott dolgokon felül valami új fűszert csempésszen a műsorba. Szívvel-lélekkel, és teljes erőbedobással teszi ezt értünk. (Nem véletlenül választották meg a 12.D-s urak a Bál Királynőjének!)

Szeretném a 12. évfolyam nevében megköszönni, hogy rengeteg időt és energiát befektetve egy csodálatos bált szervezett nekünk! Sok-sok év múlva is tudni fogjuk, hogy ez a nap nem lett volna ilyen Ön nélkül!

A 2013-as végzős évfolyam köszönete

Kedves Pálréti Tanárnő!

Az egész 12. évfolyam nevében szeretnénk megköszönni a szalagavató tökéletes megszervezését, a Tanárnő lelkes és aktív segítségét. A bál a visszajelzések szerint is nagyon jól sikerült, nemcsak mi, hanem a tanárok és a vendégek is élményekkel gazdagodva térhettek haza. Az osztályok produkciói mellett a színvonalas tanári tánc is hatalmas sikert aratott, amiben a Tanárnő is részt vállalt a sok szervezés és az osztályfőnök-helyettesi feladatok mellett. A műsor mindvégig szórakoztató és látványos volt. Ezt a napot biztosan nem felejtjük el, örök élmény marad számunkra.

Szeretettel a 12. évfolyam nevében: Philipp Diána

Pálréti Orsolya válasza

Kedves Végzősök, Bálozók, Kollégák, Szülők!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani először is azokért az elismerő szavakért, gesztusokért, amikben a Bálon, illetve azóta részesülhettem: a meglepetés virágcsokrokért, Koppány Barbi és Philipp Dia írásaiért a Meridiánon, a folyosói, órai gratulációkért, a kedves szülői e-mailekért! KÖSZÖNÖM!

Másodszor szeretném megköszönni sokak munkáját, hiszen bár én tartom kézben és fejben a folyamatokat és próbálom irányítani őket, a következők segítsége nélkül nem mentem volna semmire:

A lelkes végzősök, akik szeptember eleje óta a Bál lázában égtek. Megharcoltak egymással nem egy döntési folyamatban. Keringős és osztálytánc próbákra jártak vasárnaponként, majd a véghajrában – hála a testnevelőknek és több jóérzésű kollégának – jóformán minden másnap :), ruhákat, jelmezeket próbáltak és sokszor saját maguk készítették azokat! A kapcsolattartó diákok információkat hoztak-vittek, pénzt gyűjtöttek – soha még ilyen gyorsan és pontosan! Pénzt, időt, energiát nem kímélve készültek hónapokig, hogy aztán érzésem szerint ezáltal még jobban összekovácsolódva (nagy csatakiáltások után :)) színpadra állítsanak olyan fantasztikusan igényes, szellemes, élvezetes produkciókat, mint amilyeneket szombaton együtt megcsodálhattunk! Az osztálytáncok is teljes értékű, kreatív előadások voltak, minden kollégámnak más-más tánc lett a kedvence és nagy elismeréssel beszélnek ezekről. A szalagtűzésnél is nagyon elegánsak és csinosak voltak, a keringőkben pedig igazi hölgyek és úriemberek!

Örülök, hogy sikerült megszervezni az ID-táncot is! Hihetetlenül ötletes és szórakoztató volt! Köszönjük a patronáló tanárok közreműködését is!!

A 9. évfolyam is szépen szerepelt és gyönyörűen mutatott a nyitótáncban, a Bálra beérett ez a nehéz próbafolyamat.

A diákok is megtettétek, én is megköszönöm a tánctanárok munkáját, rugalmasságát, kedvességét: Kőrösné Vizi Zsuzsanna (Palotás, tanárok tánca!, 12.A és 12.D táncai), Szandányi Szabolcs (12.C táncai), Jenei Róbert (12.B táncai), Légárdi Niki, Sczigel Márta és Sczigel Dóra (ID-tánc) nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre.

Köszönet a 2 diák-műsorvezetőnek, az ID-tagoknak és a diákrendezőknek, akik szintén nagyban hozzájárultak az est sikeréhez. Úgy érzem, jövőre még több segítő kézre lesz szükség!

Köszönet a végzős osztályfőnök kollégáknak és helyetteseiknek, akikre ebben az időszakban a Bál miatt sokszoros teher hárul, mégis mindenben segítettek és együttműködtek! Nem utolsó sorban többen a tanári táncban is! Isteni volt a próbáinkon együtt készülni, nevetni, a mindennapok forgatagában kicsit kikapcsolódni. Januárban kezdtünk próbálni, sok volt az otthoni gyakorlás videók alapján, hiszen mind a 18-an együtt csak a főpróbán és élesben voltunk ott, de úgy halljuk, nagyon ott voltunk :)! Örülünk, ha tetszett!

Hálás köszönet illeti azt a sok kedves szülőt, aki még az utolsó pillanatokban is 1-2, vagy akár 6 (!) órányi báli felügyeletet vállalt és tanárokkal kiegészülve rendezőként állta a sarat a csarnokban! Példaértékűnek tartom ezt! Remélem, a jövőben még több kedves, fiatal kollégára számíthat a Szalagavató Bál ezen a téren is, hiszen a sok munka ellenére élvezet egy ilyen esemény létrehozása és lebonyolítása!

Hamarosan megkapjuk a Szalagavatón készült közös fotókat és a filmet is! Kellemes nosztalgiázást kívánok mindenkinek, és persze kitartást és további sok sikert a tanév hátralévő részére!

Szeretettel:
Pálréti Orsolya

A 2012-es végzős évfolyam köszönete

Kedves Tanárnő!

A 12.B osztály nevében szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a szalagavatónkért. Ha lefelejtettük volna a folyosói feliratunkról: köszönjük a helyszínt, a rohangálást, a szervezést, a beosztásoknak a profi megtervezését, a felkonfokat, a spontán poénokat, a díszítgetést és a támogatást. Egyszóval köszönjük az élményt, és hogy a Tanárnő a lehető leggördülékenyebbé és problémamentessé varázsolta a mi esténket. Rengeteg fotó tanúskodik a mosolyunkról és ez a legnagyobb elismerés.

12.B osztály nevében: Liszkai Vivien

A 2011-es végzős évfolyam köszönete

Kedves Pálréti Tanárnő!

Az idei szalagavató is izgalmakban bővelkedett, mi pedig hálásak vagyunk azért, hogy a Tanárnő mindent megtett az est gördülékenysége érdekében. Valakinek folyton problémája volt, de a Tanárnő tudott időt szakítani arra, hogy biztosítótűket osszon, vagy elszakadt ruhákon segítsen. Köszönjük, hogy hasznos instrukciókkal látta el az „amatőr” Csiszár tanár urat a szalagtűzés mikéntjeiről, és köszönjük a nem csak az egész napon, hanem a heteken át tartó kitartását a szalagavatóval kapcsolatban, hiszen végzősként mi is láttuk, mennyi idegeskedéssel jár résztvevőnek vagy szervezőnek lenni. Szeretnénk megköszönni az erőfeszítést és a segítséget, mert ezek nélkül nem tudtunk volna az össztáncnál felszabadultan keringőzni:

Szeretettel, hálával és elismeréssel: Benedek Viki és a 12/D

Pálréti Orsolya válasza

Kedves Viki és a 12.D osztály!

Nagyon hálás vagyok nektek a kedves köszönő szavakért, igazán jól esik!! Nagyon szép este volt, számomra is, öröm volt nézni benneteket. Örülök, ha segíthettem az előkészületekben és hogy a Bálon jól éreztétek magatokat! A gördülékenységhez ti is nagyban hozzájárultatok, a pontos érkezéssel, gyors átöltözésekkel. A táncaitok is nagyon szépen beértek a nagy napra! Szerintem Vizi Zsuzsival nagyon jól jártatok. Csiszár tanár úr is profin tűzött, segítség mindenkinek jól jön, főleg, ha először tűz így. Azt pedig remélem, tudjátok értékelni, hogy még az osztálytáncotokban is közreműködött! Köszönet mindenkinek, aki segített nekem, továbbította az infókat, pénzt szedett és a többi, például Szász Lillának, Falusi Dorkának.

Már alig várom, hogy elkészüljön a dvd! (Amelyből persze még lehet nálam rendelni.)

Jó tanulást és kitartást kívánok nektek az elkövetkezendő nem könnyű hónapokra!

Szeretettel:
Pálréti Orsolya

A 2010-es végzős évfolyam köszönete

Tisztelt Pálréti Orsolya tanárnő!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani az egész 12. évfolyam nevében a sok-sok segítségért.

Mindannyian hálásak vagyunk, hogy a tanárnő levette vállunkról a szalagavató szervezésével kapcsolatos teendőket, és így nekünk csak a tánc betanulása, ruhapróbák és örömteli, izgatott várakozás maradt.

Sok vendég valamint a tanári kar nagy része biztosított minket arról, hogy nagyon élvezték a bált, főleg azért, mert látták a felszabadult boldogságot és mosolyt az arcunkon, valamint a rendkívül színvonalas produkciókat. Mindez azért történhetett így, mert egy percig sem kellett aggódnunk a bál szervezésével kapcsolatban, hiszen a tanárnő profikat megszégyenítő munkát végzet az évfolyamunkért.

A végzős évfolyam nevében: Tóth Nóra

Pálréti Orsolya szavai a végzős évfolyamhoz

Kedves végzősök, végzős osztályfőnök kollegák és bálozók!

Köszönettel tartozom Nektek a fegyelmezett, gördülékeny főpróbákért és az előkészületekben nyújtott segítségetekért, valamint szívből gratulálok Nektek a tegnap esti színvonalas szereplésetekhez! Igazi élvezet volt nézni a szellemes és igényes koreográfiára betanult, és átéléssel előadott táncaitokat! Elismerésem Nektek és tánctanáraitoknak! Azt hiszem, egyetértetek, ha azt mondom, hogy lelkes, aktív és hálás közönségünk volt, aki értékelte produkcióitokat, így végig jó hangulatban telt a Bál. Örömmel láttam, hogy sokan maradtatok az össztáncra! Remélem, az este további része is jól sikerült. Nagyon jól estek a virágcsokrok, köszönöm a kedves gesztust!

Külön köszönet illeti Tóth Attila tanár urat, aki gondozta és gondozza a Bál oldalát a Meridiánon, Pákozdi Péter tanár urat, aki ismét segítségemre volt a zenékkel, Siposs András tanár urat és csapatát, akik profin biztosították a technikai hátteret és persze Zsigri Ferenc tanár urat, aki mindenben támogatott és még a tanári tánchoz is volt elég lelkesedése és energiája, illetve minden táncos kollegámat, akikkel nagyon élveztük a felkészülést.

Szeretettel:
Pálréti Orsolya (nővér : ) )

A 2009-es 12. évfolyam köszönetnyilvánítása

Kedves Pálréti Tanárnő!

Szeretnénk köszönetet mondani szalagavató bálunk megszervezéséért, mely idén különleges időpontra, Valentin-napra esett.

Pálréti tanárnő segítőkészsége biztos támaszt nyújtott számunkra a táncpróbák, ruhaigazítások és időpont-egyeztetések forgatagában.

A rengeteg munkának meglett a gyümölcse: felejthetetlen élményben volt részünk, s a csodálatos este aprólékos megszervezése és kivitelezése főként Pálréti tanárnő érdeme.

Nagyon köszönjük!

12. évfolyam

A 2008-as 12. évfolyam nyílt levele Pálréti Orsolyához

Tisztelt Pálréti Tanárnő!

Ezzel a nyílt levéllel szeretnénk köszönetet mondani azért a többhónapos fáradságos munkájáért, amivel az Apáczai bál szervezése és lebonyolítása járt.

Az idei bál (is) remekül sikerült, mindenki remekül érezte magát. Bár már elmúlt, az évfolyam még mindig a hatása alatt van; ez is egyike lesz azoknak a maradandó emlékeknek, amelyet még évek múlva is örömmel fogunk felidézni.

Köszönettel: a 12. évfolyam

A 2007-es 12. évfolyam nyílt levele Pálréti Orsolyához

Tisztelt Tanárnő!

Elnézést, amiért csak most tesszük meg, de az egész évfolyam nevében szeretnénk megköszönni a Tanárnőnek a szalagavató bálunk megszervezését.

Tudjuk, hogy nem volt egyszerű dolga a Tanárnőnek, de ennek ellenére – saját véleményünk és a visszajelzések alapján is – a bál nagyon jól sikerült. Rendkívül jól meg volt szervezve minden pillanata, így nem lehetünk elég hálásak.

Az egész évfolyam számára a középiskolai évek egyik legszebb és legemlékezetesebb estje volt a szalagavató bálunk, és ez Pálréti Tanárnő nélkül nem valósulhatott volna meg.

Mindezért szeretnénk köszönetet mondani!

Köszönettel: a 12. évfolyam

A 2006-os 12. évfolyam köszönetnyilvánítása és Pálréti Orsolya válasza


2006

A 2005-ös 12. évfolyam nyílt levele Pálréti Orsolyához

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket Pálréti Orsolya tanárnőnek, aki az idei Apáczai Bál szervezését vállalta és végezte teljes sikerrel! A töménytelen szervezési feladat és időpont egyeztetés közepette még arra is jutott ereje (és bátorsága? :)), hogy elfogadja Zsigri Ferenc tanár úr táncra hívó kezét, és részt vegyen a 12.C osztály keringőjében. (Ez heti kétszer másfél óra gyakorlást jelentett a rendezvény megszervezésével töltendő időn felül.) Délelőtt, a próbák alatt is fehér angyalként, de ördögi szigorra ügyelt az időrend pontos betartására. Hála eredményes munkájának, a bál zökkenőmentesen folyhatott le, ezáltal nekünk és a megjelent vendégeknek csak a szórakozás maradt osztályrészül.

Köszönjük szépen, tanárnő!


Kedves Pálréti Tanárnő!

Szeretnénk megköszönni a szalagavató bál megszervezését és a sok fáradságot, ami ezzel járt! Reméljük, annak ellenére, hogy keringőruhában kellett végigállnia a bált, a tanárnő is olyan jól érezte magát, mint mi!!!

Köszönettel:
a 12. évfolyam

ui.: A 12.C pedig külön köszöni, hogy táncolt velük!!!

Pálréti Orsolya válasza a 2005-ös végzős évfolyamnak

Kedves 12. évfolyam, bálozók!

Köszönöm szépen kedves köszönő soraitokat! Teljesen meghatódtam, nagyon jól esett! Csak ismételni tudom, amit a Bálon is mondtam: Egy ilyen évfolyamnak bármit!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, hiszen ez volt a célunk! Öröm volt nézni a fegyelmezett, de jó hangulatú próbákat, a fotózkodást, a szalagtűzéshez felvonuló derűs osztályokat, de főleg a műsort a palotással, a csodálatos keringőkkel, a bálkirállyal és bálkirálynővel, illetve az össztáncot, ahol másfél órán át báloztatok a családdal, barátokkal és tanárokkal.

A 12. C osztálynak külön köszönöm, hogy velük táncolhattam, örök emlék marad! Elárulom, még azt is élveztem, hogy olyan sokáig lehettem a keringős ruhában, ahogy szerintem minden lány! A dolog titka egy kényelmes cipő volt :)!

Remélem, az osztálybulik is jól sikerültek a bál után.

Persze mindez nem jöhetett volna létre, ha nincsenek segítségemre a kontaktembereim, akik sok időt áldozva tartották köztem és osztályuk között a kapcsolatot. Nekik még lesz egy meglepetésem :)!

Köszönettel tartozom még természetesen Zsigri tanár úrnak, aki mindig is részese lesz a Bál szervezésének, Pákozdi tanár úrnak, a zenék összevágásában nyújtott segítségéért, Czédulás tanárnőnek a szalagok megrendeléséért és Zentai tanár úrnak a palotás megszervezéséért!

Tudom, hogy még messze van, de jövöre minannyiótokra számítok öregdiákként!

Pálréti Orsolya

Képgalériák


Képgaléria (2013), Vépy Zoltán Csaba felvételei
http://www.zoltancsaba.hu


Képgaléria (2012)


Képgaléria (2010)


Képgaléria (2009)


Képgaléria (2008)