Apáczai-nap
2020. március 4.

Ezen oldal internetes címe:
http://meridian.apaczai.elte.hu/apaczainapok

Utolsó frissítés: 2020. február 21.

Az Apáczai-nap regisztrációs oldala:
https://apinapok.apaczai.elte.hu (már működik)

Programok

Kedves diákok! Ebben a tanévben március 4-én lesz az Apáczai Nap. Ezen a napon fogják projektmunkát készítő társaitok bemutatni elkészült projektjeiket. Mivel ettől a tanévtől nem kötelező, így a megszokotthoz képest kevesebb előadás lesz. A bemutatott előadásokat a tanárokból alakuló zsűri elbírálja és a legjobbak pénzjutalomban részesülnek.

A pályaorientációs előadásokra felkértünk volt apáczais diákokat, jelenlegi szülőket, sőt, tanáraitok is vállaltak előadásokat. Ha megnézitek a programokat, láthatjátok, hogy milyen sokan ajánlották fel közreműködésüket. Éppen ezért sok előadáson találkoztok több előadóval. Az előadók többnyire saját karriertörténetükről beszélnek, de lesznek, akik klasszikus előadást tartanak valamilyen témában. Olvassátok el az előadásokhoz tartozó ajánlókat, és ezek alapján jelentkezzetek majd az előadásokra. Az sem baj, ha nem éppen arra tudtok bejutni, amire a leginkább szeretnétek. Hátha éppen egy ilyen előadás terel majd benneteket az igazi életpálya felé. Fogadjátok szeretettel az előadókat. Mindenki örülne, ha közben, vagy utána kérdeznétek.

Programok »
Utoljára frissítve: 2020. február 17.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.