Tízórai | Aktuális témák

Eredmények a TUDOK-ról


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2020. június 22. | utolsó módosítás: 2020. június 22., 21:54

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban. Fogadjátok sok szeretettel Barbara rövid beszámolóját!

A TUDOK (Tudományos Diákkörök XX. Kárpát-medencei konferenciája) három fordulóból állt. Az elsőben egy kutatási absztraktot kellett beküldeni, ami alapján eldöntötték, hogy ki folytathatja a versenyt. A második fordulóban mindenkit szekciókba osztottak aszerint, hogy pontosan milyen témában kutat, ezután élőben elő kellett adni 10 percben az önálló kutatási eredményeket. A harmadik, döntő fordulóban ugyanez történt, viszont ez már online volt megtartva. Ambrus Barbara a döntőben különdíjas lett molekuláris biológia szekcióban, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.


Eredmények a TUDOK-ról


Eredmények a TUDOK-ról


Eredmények a TUDOK-ról

Ambrus Barbara
A legfrissebb cikkek a rovatban

Elhunyt Karakas Gábor (frissítve)

Néhány nappal 87. születésnapja után elhunyt Karakas Gábor, iskolánk legendás kémiatanára. Karakas tanár úr 1960-tól 1999-ig volt a gimnázium tanára, vezetőtanára és munkaközösség-vezetője.

Eredmények a TUDOK-ról

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.

Évzáró és karantén flash mob eredményhirdetés

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium tanévzáró műsora 2020. június 18-án.

Trianon: ami 1918 előtt volt, az történelem, ami utána, az mind velünk van

Éppen ma 100 éve, 1920. június 4-én írták alá a versailles-i Nagy-Trianon palotában azt a békediktátumot, mely területe kétharmadával megcsonkította a történelmi Magyarországot.

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam” avagy A végzős évfolyam idei díjazottjai

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a ballagási ünnepségen kerülnek átadásra a végzősök díjai. Az ünnepség idén ugyan elmaradt, de természetesen a díjak ugyanúgy kiosztásra kerülnek.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.