Tízórai | Aktuális témák

Eredmények a TUDOK-ról

2020. június 22. | utolsó módosítás: 2020. szeptember 26., 02:36

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban. Fogadjátok sok szeretettel Barbara rövid beszámolóját!

A TUDOK (Tudományos Diákkörök XX. Kárpát-medencei konferenciája) három fordulóból állt. Az elsőben egy kutatási absztraktot kellett beküldeni, ami alapján eldöntötték, hogy ki folytathatja a versenyt. A második fordulóban mindenkit szekciókba osztottak aszerint, hogy pontosan milyen témában kutat, ezután élőben elő kellett adni 10 percben az önálló kutatási eredményeket. A harmadik, döntő fordulóban ugyanez történt, viszont ez már online volt megtartva. Ambrus Barbara a döntőben különdíjas lett molekuláris biológia szekcióban, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.


Eredmények a TUDOK-ról


Eredmények a TUDOK-ról


Eredmények a TUDOK-ról

Ambrus Barbara
Legutóbbi cikkeink a rovatban

Gyermekvédelmis segítségnyújtás a járvány idejére

2020. november 16.

Ismét olyan élethelyzetbe kerültünk, ahol a felmerülő problémákra továbbra sincsenek még kész válaszaink. Talán az alábbiak néhány támpontot adhatnak, így megosztjuk ismét az alábbi tájékoztatót.

Ebédrendelési tudnivalók

2020. szeptember 16.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Ebédrendelési tudnivalók (frissítve)

2020. augusztus 15.

A 2020/2021-es tanévben menzán ebédelők figyelmébe.

Elhunyt Karakas Gábor (frissítve)

2020. június 29.

Néhány nappal 87. születésnapja után elhunyt Karakas Gábor, iskolánk legendás kémiatanára. Karakas tanár úr 1960-tól 1999-ig volt a gimnázium tanára, vezetőtanára és munkaközösség-vezetője.

Eredmények a TUDOK-ról

2020. június 22.

Ambrus Barbara a TUDOK konferencián Molekuláris genetika szekcióban különdíjas lett, Simon Vivien pedig első helyezett műszaki tudományok szekcióban.