Tízórai | Aktuális témák

Leköszönt az ID


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


2020. április 3. | utolsó módosítás: 2020. április 3., 19:59

Földi Teodor nyílt levélben köszöni meg azt az egy évet, amit az ID élén tölthetett. Márciusban lejárt a mandátuma. Az új elnök Csiszár Dóra.

Kedves Mindenki!

Először is kitartást! Egyre nehezebb és nehezebb az otthoni bezártság és ez sajnos csak így fog folytatódni… Ennek ellenére egyszer vége lesz, s ez az egész csak erősíteni fogja a közösségeket, barátságokat. Ez motiváljon benneteket, ez lebegjen a szemetek előtt!

Márciusban lejárt a kormányunk mandátuma. Csak egy elnökjelölt részéről kaptuk meg a megfelelő mennyiségű aláírást a határidő lejárta előtt. Ebben az esetben az az eljárás, hogy automatikusan megkapja a kinevezést az elnökjelölt és bár ez a demokrácia megcsúfolásának tűnhet, higgyétek el, ebben a pillanatban ez a legjobb megoldás. Csiszár Dóra (11.A) személyében egy tapasztalt, megbízható, lelkiismeretes, egyszóval jó elnököt fogtok magatoknak tudni, aki csapatával már most azon van, hogy különféle ötletekkel, programokkal dobják fel a karanténba töltött időtöket. Gratulálok Dóri!

Végezetül pár szóval meg szeretnék emlékezni a kormányunk cselekedeteiről.

Megreformáltuk az iskola Szervezési és Működési Szabályzatának az ID-t érintő mellékletét. Örömmel fogadtuk mind a képviselők, mind a iskolavezetés támogatását. A linken elérhetitek az SZMSZ-t (62. o., II., 3.5-ös pontot mindenképpen nézzétek meg! ☺).

SZMSZ »

Közösség-összehozó programokkal próbáltuk feldobni napjaitokat, mint pl.: ART, Gólyaavató, Filmest, ID-nap. Sajnos a Sportest nem került megrendezésre, kérjük, ezt nézzétek el, a hirtelen jött vírus megakadályozta ennek létrejöttét.

Megpróbáltunk iskolánk tanárainak az új NAT-tal kapcsolatos nyílt levelét támogatni úgy, hogy a többi belvárosi gimnázium diákönkormányzatával összedolgozva kiadtuk a diákság nyílt levelét.

Nyílt levél »

Végezetül, amire személyesen a legbüszkébb vagyok: Ha csak egy leheletnyivel, de akkor is, komolyabban lett véve az ID. Egy-két kivétellel, valamennyi osztály részt vett a gyűléseken, profin és hatékonyan vitattuk meg a diákság ötleteit, esetleges problémáit. Ezt nagyon köszönöm Nektek, higgyétek el, ma nagyon kevés olyan iskola van, ahol ez tud működni.

Köszönöm szépen a bizalmatokat, remélem senki sem fog rossz szájízzel visszagondolni erre az időszakra. Kedves Dóri, egy hálátlan és nagyon nagy feladatra vállalkoztál, de hiszem hogy, ha valaki, akkor Te képes leszel megbirkózni vele!

Mindenkinek kitartást,
Apáczai ID volt elnöke,

Földi Teodor
A legfrissebb cikkek a rovatban

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam” avagy A végzős évfolyam idei díjazottjai

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a ballagási ünnepségen kerülnek átadásra a végzősök díjai. Az ünnepség idén ugyan elmaradt, de természetesen a díjak ugyanúgy kiosztásra kerülnek.

Ballagás 2020

Bár idén a ballagás a hagyományos formájában elmaradt, de úgy gondoltuk, az ünnepséget elvisszük az otthonaitokba.

Érettségik, tanévnaptár-változások, ballagás

Az igazgató úr tájékoztatója olvasható az érettségiről, az előrehozott vizsgákról, a tanévnaptár változásairól és a ballagásról.

Leköszönt az ID

Földi Teodor nyílt levélben köszöni meg azt az egy évet, amit az ID élén tölthetett. Márciusban lejárt a mandátuma. Az új elnök Csiszár Dóra.

Készítsetek flash mobot egymástól távol!

Az igazgató úr pénteki videoüzenetében felvetett flash mob-versenyének kiírása.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.