Tízórai | Aktuális témák

Abszolút első hely, aranyérem és bronzérem a III. Nemzetközi Kémia Tornán


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2019. augusztus 25. | utolsó módosítás: 2019. augusztus 25., 22:53

Lezajlott a III. Nemzetközi Kémia Torna 9 ország részvételével Moszkvában a Lomonoszov Egyetemen. Itt nem egyénileg mérettetik meg magukat a versenyzők, ez egy csapatverseny. A két magyar csapat nagyszerű eredménnyel zárta a versenyt.

A Hungarian Team Red aranyérmet szerzett abszolút első helyen. Ezen a versenyen csak egy aranyérmet osztanak. Az aranyérmes csapatnak két apáczais diák is tagja: Mészárik Márk és Kozák András (akinek nemzetközi versenyeken ez már a 4. érme idén). A győztes csapat tagjai még: Mészáros Bence (csapatkapitány), Szappanos Attila, Szűcs Pál a Szent István Gimnáziumból és Vaskó Lili a BME Nemzetközi Gimnáziumból. A másik magyar csapat, a Hungarian Team Green is éremmel zárta a versenyt, bronzérmet szerzett. A bronzérmes csapatban is üdvözölhetünk apáczais diákot, Almási Balázst. A Hungarian Team Green tagjai még: Buzafalvi Dénes (ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium), Gellér Blanka (Toldy Ferenc Gimnázium), Győrfi Sára (Szent István Gimnázium), Varga Zsombor (Petrik Szakgimnázium). A két csapat vezetője Kiss Andrea (Szent István Gimnázium). Bár csapatverseny, de a legtöbb pontot szerző versenyzők egyéni elismerésben is részesülnek. A legeredményesebb versenyző Mészárik Márk lett, aki I. fokozatú oklevelet kapott, ő lett a legtöbb pontot elérő előadó is. II. fokozatú oklevelet kapott Almási Balázs, ő lett a negyedik legtöbb pontot elérő versenyző.

Köszönet a felkészítőiknek: Kiss Andreának, Forman Ferencnek, Gräff Tamásnak, Kovács Dávidnak, Stenczel Tamásnak, valamint a versenyző diákok összes kémia- és angoltanárának!


Abszolút első hely, aranyérem és bronzérem a III. Nemzetközi Kémia Tornán

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Arany a Dürer Versenyen

2020. február 7. és 9. között került megrendezésre Miskolcon a Dürer Verseny, ahonnan aranyat hozott a Szent István Gimnázium és az Apáczai közös csapata.

Szalagavató bál 2020

Képek szöveg nélkül.

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredménye

Elérhetők az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny eredményei.

Ilyen volt 2019 második fele

Képekben 2019 őszi féléve.

Ilyen volt 2019 első fele

Képekben 2019 tavaszi féléve.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2020 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.