Ajánló | Színház

Musicalesték a nádasdladányi Nádasdy kastélyban


A cikket más oldalakon is meg tudod osztani a linkjének bemásolásával.
A cikk linkje:


Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett közösségi oldalakon történő megosztásának lehetőségét. Természetesen a cikk linkjének bemásolásával ezt továbbra is meg lehet tenni bármelyik közösségi oldalon.
2007. augusztus 1. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

A Nádasdy kastély ad otthont annak a musical-sorozatnak, melyet a Benkő Gyula Színház művészei tartanak Nádasdladányban. A hagyományokkal bíró nyári játékok két év szünet után újra a felújított kastély parkjába idézik a musical irodalom legszebb darabjait.

Először augusztus 4-én, 19 órától Hűvösvölgyi Ildikó, Bachraty Gábor, Harsányi Erzsébet, Leskó János, Nagy Orsolya, Hompok Tamás és Schupp Gabriella fergeteges musicalshow-val eleveníti fel az Evita, a Hair, a Macskák, a Nyomorultak, az Elisabeth, a Romeo & Juliette, a Bestia, a Képzelt riport és számos világhírű musical legismertebb dalait.

Augusztus 18-án pedig W. Shakespeare műve alapján Bernard J.Taylor által írt SOK HŰHÓ c. musicalt láthatják az érdeklődők. A mű kontinens bemutatóját júniusban láthatta a budapesti közönség. A gyönyörű kastély ideális környezet a mű bemutatásához, melyben Harsányi Erzsébet / Póka Éva, Bardóczy Attila / Szabó Endre, Lőrincz Levente, Leskó János, Hompok Tamás, Schupp Gabriella, Vanya Tímea, Balázs Andrea, Monori Balázs, Fekete István, Tatai Zsolt, Berecz György, Juhász Péter segítségével idézzük fel a messinai vígjátékot.

Augusztus 26-án két előadást láthatnak a kastélyba érkezők. A KIS HERCEG című musical és a DANDIN, A MEGCSÚFOLT FÉRJ című előadások a kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást ígérnek. A musicalt a Benkő Gyula Színház, a komédiát a Budapesti Utcaszínház művészei adják elő.

A kastély további meglepetésekkel várja az előadásra érkező kedves közönséget.


A Nádasdy kastély

Elérhetőségek

Cím: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 12-14.
Telefon: 06-1/321-0196, 06-20/996-7880, 06-20/996-7898, 06-20/996-7813
E-mail: benkogyulaszinhaz@citromail.hu
Internet: http://benkogyulaszinhaz.fw.hu

Kapcsolódó linkek

A Benkő Gyula Színház oldala

Az új általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az EU bíróság 2019. július 29-i döntése következményeként megszüntetjük a cikkek oldalunkról engedélyezett lájkolásának lehetőségét. Természetesen a cikkek linkje a közösségi oldalakon belül lájkolható.A legfrissebb cikkek a rovatban

Karácsonyi filmajánló

A karácsony, illetve az azzal járó készülődés az év legszebb időszaka. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyek biztosan meghozzák az ünnepi hangulatot. Kellemes mézeskalács falatozós, forró teát kortyolgatós filmezést kívánunk Mindenkinek!

Ketrec

Programajánló: 2018. december 7. (péntek) 19 óra, Marczibányi téri Művelődési Központ.

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2019 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.