Ajánló | Színház

Musicalesték a nádasdladányi Nádasdy kastélyban
A cikk linkje:
2007. augusztus 1. | utolsó módosítás: 2016. február 8., 17:06
Ez a cikkünk több, mint fél éve lett elhelyezve az oldalon.
A tartalma azóta elavulhatott!

A Nádasdy kastély ad otthont annak a musical-sorozatnak, melyet a Benkő Gyula Színház művészei tartanak Nádasdladányban. A hagyományokkal bíró nyári játékok két év szünet után újra a felújított kastély parkjába idézik a musical irodalom legszebb darabjait.

Először augusztus 4-én, 19 órától Hűvösvölgyi Ildikó, Bachraty Gábor, Harsányi Erzsébet, Leskó János, Nagy Orsolya, Hompok Tamás és Schupp Gabriella fergeteges musicalshow-val eleveníti fel az Evita, a Hair, a Macskák, a Nyomorultak, az Elisabeth, a Romeo & Juliette, a Bestia, a Képzelt riport és számos világhírű musical legismertebb dalait.

Augusztus 18-án pedig W. Shakespeare műve alapján Bernard J.Taylor által írt SOK HŰHÓ c. musicalt láthatják az érdeklődők. A mű kontinens bemutatóját júniusban láthatta a budapesti közönség. A gyönyörű kastély ideális környezet a mű bemutatásához, melyben Harsányi Erzsébet / Póka Éva, Bardóczy Attila / Szabó Endre, Lőrincz Levente, Leskó János, Hompok Tamás, Schupp Gabriella, Vanya Tímea, Balázs Andrea, Monori Balázs, Fekete István, Tatai Zsolt, Berecz György, Juhász Péter segítségével idézzük fel a messinai vígjátékot.

Augusztus 26-án két előadást láthatnak a kastélyba érkezők. A KIS HERCEG című musical és a DANDIN, A MEGCSÚFOLT FÉRJ című előadások a kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást ígérnek. A musicalt a Benkő Gyula Színház, a komédiát a Budapesti Utcaszínház művészei adják elő.

A kastély további meglepetésekkel várja az előadásra érkező kedves közönséget.


A Nádasdy kastély

Elérhetőségek

Cím: 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 12-14.
Telefon: 06-1/321-0196, 06-20/996-7880, 06-20/996-7898, 06-20/996-7813
E-mail: benkogyulaszinhaz@citromail.hu
Internet: http://benkogyulaszinhaz.fw.hu

Kapcsolódó linkek

A Benkő Gyula Színház oldala
A legfrissebb cikkek a rovatban

Diákpolc a könyvtárban – csatlakozz Te is!

Majdnem két hete pakoltam ki az új könyveket az ajánlópolcra, azóta folyamatosan mondom az ismerőseimnek, hogy menjenek kölcsönözni, mert jókat raktam ki. A legtöbben persze nem tudják, miről is beszélek.

Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején

A Centropa Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a Túlélés Szarajevóban – barátság a háború idején című kiállításának megnyitójára.

A KOMA Bázis novemberi programajánlója

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

KOMA Bázis közösségi színház

A közösségi színház mint működési forma lényege, hogy a körülöttünk élő, civil lakosságot vonjuk be az előadások, színházi események létrehozásába, akár mint szereplő, akár mint író vagy háttérmunkás.

Az eltűnés sorrendjében

Az elzárt, apró településen élő nyárspolgár, az utakat karbantartó Nils (Stellan Skarsgard) életét szörnyű tragédia rázza meg: egyetlen fiát holtan találják. A kétségbeesett apa a kezdetektől fogva azt gyanítja, hogy gyermeke gyilkosság áldozata lett…

MERIDIÁN – az apáczaisok hírportálja
KÖZÖSSÉGI OLDALAINK:

 Facebook
 Twitter
 Instagram
 YouTube
ALMA MATER:


Impresszum | Médiaajánlat | Jogok | Adatvédelem | Technikai háttér
2002-2018 MERIDIÁN. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a készítők engedélyével lehetséges.